рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Skoda Superb Wagon (2013-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5768 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SKODA SUPERB WAGON (2013-2015), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Kompletan set potreban za vaš automobil

Nudimo vam krovne nosače Skoda Superb Wagon (2013-2015) sa aluminijumskim šipkama Nordrive RailPro M. Ovi krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, pružaju maksimalnu čvrstoću i sigurnost prilikom prevoza tereta na vašem vozilu.

Lako montiranje i fleksibilnost

Naši krovni nosači dolaze kao kompletni set spremni za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vozila. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke, standardnu šinu ili niskoprofilnu šinu, mi imamo pravu opciju za vas. Takođe, svi naši krovni nosači su GS-TÜV sertifikovani, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet.

Jednostavna upotreba i bezbednost

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, skijaških nosača ili nosača za bicikle. Naši aluminijumski šipke su eloksirane i poseduju kanale u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje. Ovi profili ne samo da sprečavaju oštećenja na teretu, već i pružaju dodatnu sigurnost. Takođe, naši nosači za skije i nosači za bicikle koriste T-profile koji se savršeno uklapaju u kanale na šipkama.

Elegantan dizajn i maksimalno prianjanje

Naši krovni nosači su dizajnirani sa estetikom i funkcionalnošću na umu. Krovne šape su izrađene od visoko otporne kompozitne plastike i omogućavaju maksimalno prianjanje kada se montiraju na krovne šine vašeg automobila. Uz to, dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, koje pružaju dodatnu sigurnost i zaštitu od krađe.

Sigurna i pouzdana upotreba

Da biste sigurno koristili naše krovne nosače, preporučujemo da pažljivo pročitate upustvo za montiranje i proverite da li su svi delovi iz kompletnog seta na broju. Takođe, strogo se pridržavajte bezbednosnih uputstava kako biste izbegli neželjene situacije.

Prednosti:

  • Lako montiranje i fleksibilnost
  • Sigurnost i pouzdanost
  • Estetski dizajn i maksimalno prianjanje

Naručite krovne nosače Skoda Superb Wagon (2013-2015) sa aluminijumskim šipkama Nordrive RailPro M i uživajte u sigurnom i udobnom prevozu tereta na vašem vozilu.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte. Mi smo tu da vam pomognemo!

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu pruženih informacija i ne odražava stvarne karakteristike i prednosti proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja