рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Skoda Roomster (2010-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5766 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SKODA ROOMSTER (2010-2015), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Specifikacije

 • Materijal: Visokokvalitetni eloksirani aluminijum
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Set sadrži sve potrebne delove za montažu
 • Priložene bezbednosne brave sa 3 ključa

KROVNI NOSAČI ZA SVE POTREBE PREVOZA NA VAŠEM VOZILU

Krovni nosači Skoda Roomster (2010-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači pružaju sigurnost i pouzdanost pri prevozu. Bez obzira da li želite da montirate krovni kofer, ski nosače ili nosače za bicikle, ovi nosači su sve što vam je potrebno.

JEDNOSTAVNA MONTAŽA I SIGURNOST

Krovni nosači Skoda Roomster dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju na vaše vozilo. Bez obzira na tip krova vozila, Nordrive nudi različite verzije krovnih nosača kako bi se prilagodili vašim potrebama. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu kvalitetu i sigurnost.

KVALITET I IZDRŽLJIVOST

Krovne šipke su napravljene od visokokvalitetnog aluminijumskog materijala. One su eloksirane radi dodatne zaštite od oštećenja i poseduju kanale u koje se ubacuju gumeni profili. Ovi gumeni profili omogućavaju siguran prevoz i sprečavaju klizanje i oštećenje tereta. Takođe, šipke imaju kanale za montažu nosača za skije i nosača za bicikle.

POUZDANOST I BEZBEDNOST

Krovne šape koje dolaze sa nosačima su elegantnog dizajna i izrađene od visoko otporne kompozitne plastike. One se pomoću hvatača čvrsto pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila, što garantuje maksimalnu prianjanje i sigurnost tokom vožnje. Uz krovne šape, dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, čime se dodatno osigurava vaš teret.

LAKO MONTIRANJE I UPOTREBA

Montaža krovnih nosača Skoda Roomster je jednostavna i ne zahteva posebne alate ili veštine. Uz priloženo uputstvo za montažu, možete brzo i lako postaviti nosače na vaše vozilo. Takođe, preporučujemo da pažljivo pročitate bezbednosna uputstva kako biste obezbedili sigurnu i pouzdanu upotrebu.

PREDNOSTI:

 • Visokokvalitetan aluminijumski materijal
 • Jednostavna montaža
 • Bezbedan prevoz tereta
 • Bezbednosne brave sa 3 ključa
 • GS-TÜV sertifikat za kvalitet i sigurnost
 • Odgovarajuće za vozila sa standardnim uzdužnim šinama

Neka vaše putovanje bude udobno i sigurno uz krovne nosače Skoda Roomster (2010-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M. Spremni su da odgovore na sve vaše prevozne potrebe i garantuju maksimalnu sigurnost i pouzdanost. Ne gubite vreme, poručite svoje krovne nosače odmah!

Poručite odmah i uživajte u praktičnosti i sigurnosti prilikom prevoza tereta.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja