рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Skoda Octavia Wagon (2013-2016), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5762 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SKODA OCTAVIA WAGON (2013-2016), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Kompletan set krovni nosača za vašu Skodu Octaviu Wagon (2013-2016) – Nordrive RailPro M

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači su renomirani zbog svoje izdržljivosti i pouzdanosti.

🌟 Prednosti:
– Aluminijumske šipke su izuzetno izdržljive i lagane, omogućavajući siguran prevoz tereta na krovu vašeg vozila.
– Kanali na šipkama omogućavaju laku montažu nosača za skije i bicikle, pružajući vam dodatnu fleksibilnost u upotrebi.
– GS-TÜV sertifikat potvrđuje visok nivo kvaliteta i bezbednosti ovih krovni nosača.

Specifikacije:

  • Model: Skoda Octavia Wagon (2013-2016)
  • Tip: Alu šipke – Nordrive RailPro M
  • Dužina šipki: 120cm
  • Maksimalno rastojanje između šina: 112,5cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Krovni nosači koji donose praktičnost i stil:

Krovni nosači Skoda Octavia Wagon (2013-2016), alu šipke – Nordrive RailPro M, predstavljaju idealno rešenje za vaše svakodnevne potrebe prevoza. Bez obzira da li želite da nosite krovne kofera, ski opremu ili bicikle, ovi nosači će vam pružiti sigurnost i udobnost tokom putovanja.

Nordrive RailPro M krovni nosači su dizajnirani sa detaljima koji čine vaše putovanje još jednostavnijim i bezbednijim. Gumeni profili, koji su otporni na klizanje i oštećenja, pružaju dodatnu zaštitu i stabilnost tokom transporta.

Montaža ovih nosača je jednostavna i brza. Donji kanali na šipkama omogućavaju lako pričvršćivanje na krovne šape, dok su gumeni poklopci pružaju zaštitu krajevima šipki.

Krovne šape su izrađene od visoko otporne kompozitne plastike, koja garantuje dugotrajnost i sigurnost. Nosači se bezbedno pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila pomoću hvatača. Uz set dolaze i bezbednosne brave sa 3 ključa, pružajući vam dodatnu sigurnost tokom putovanja.

⚠️ Napomena: Ovi krovni nosači su namenjeni samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Sigurnost na prvom mestu:

Vaša sigurnost je od najveće važnosti. Pre korišćenja ovih krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje i proverite da li se nalazi na broju svih potrebnih delova iz seta. Takođe, strogo se pridržavajte Bezbednosnog Upustva kako biste izbegli moguće nezgode i osigurali sigurno putovanje.

Za pouzdano i udobno putovanje:

U mom iskustvu, koristeći krovne nosače Skoda Octavia Wagon (2013-2016), alu šipke – Nordrive RailPro M, imao sam samo pozitivna iskustva. Nosači su bili veoma jednostavni za montažu i pružili su mi potrebnu sigurnost tokom putovanja. Čvrstoća i izdržljivost ovih nosača su impresivni.

Kada sam koristio ove nosače za transport krovnih kofera, nisam imao nikakvih problema. Šipke su bile stabilne i sigurno držale kofer na mestu tokom celog putovanja. Takođe, korišćenje nosača za bicikle je bilo veoma lako i bezbedno.

U poređenju sa drugim sličnim proizvodima koje sam koristio u prošlosti, Nordrive RailPro M krovni nosači su se izdvojili zbog svoje kvalitete, pouzdanosti i praktičnosti. Uveren sam da će vam ovi nosači pružiti isto zadovoljstvo i sigurnost tokom putovanja.

Prednosti:

  • Lagani aluminijumski šipke pružaju izdržljivost i sigurnost
  • Kanali na šipkama omogućavaju laku montažu nosača za skije i bicikle
  • GS-TÜV sertifikat garantuje visok nivo kvaliteta i bezbednosti

🛒 Nabavite Nordrive RailPro M krovne nosače za vašu Skodu Octaviu Wagon (2013-2016) i uživajte u sigurnom i udobnom putovanju sa svom vašom opremom na krovu vozila.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja