рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Skoda Karoq (2017-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13102 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SKODA KAROQ (2017-), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Opis proizvoda

Krovni nosači Skoda Karoq savršeno će zadovoljiti sve vaše potrebe za transportom na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletan set koji je spreman za montažu. Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila (sa ili bez pričvršćenih tačaka ili sa standardnom šinom). Svi Nordrive krovni nosači poseduju sertifikat GS-TÜV.

Nosači su neophodan deo opreme za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Set krovni nosača Skoda Karoq (2017-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 je potpun set koji vam je potreban za postavljanje krovne nosače na vaše vozilo. Napomenuta cena se odnosi na ovaj kompletni set.

Važno je napomenuti da se ovaj set krovni nosača može koristiti samo na vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova.

Specifikacije

  • Maksimalno rastojanje između šina za montažu: 111cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Upustva za montiranje i bezbednost

Pre korišćenja ovih krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu koja su priložena u setu, kako biste bili sigurni da ste pravilno instalirali sve potrebne delove. Takođe, preporučujemo da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava i pravila.

Za dodatne informacije o proizvodu i za pregled ostale ponude krovnih nosača, posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET-u.

Prednosti

  • Jednostavna montaža: Set krovni nosača Skoda Karoq je dizajniran tako da omogući laku i brzu montažu na vaše vozilo.
  • Dugotrajnost: Izrađeni od visokokvalitetnog čelika, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i otporni na sve vremenske uslove.
  • Univerzalnost: Zahvaljujući teleskopskom dizajnu, ovi nosači mogu se prilagoditi šinama sa rastojanjem od 80cm do 111cm, što omogućava njihovu upotrebu na različitim tipovima vozila.

Zaključak

Krovni nosači Skoda Karoq (2017-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su idealno rešenje za vaše potrebe transporta na krovu vozila. Montaža je jednostavna, a kvalitet izrade garantuje dugotrajnost. Pružajući univerzalnost i sigurnost, ovi krovni nosači su idealni za sve ljubitelje putovanja i aktivnosti na otvorenom. Iskoristite sve prednosti koje vam pružaju krovni nosači Skoda Karoq i bezbedno i lako prenesite svoj prtljag ili sportsku opremu.

POZOVITE NAS DANAS i obezbedite svoje krovne nosače Skoda Karoq (2017-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja