рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Skoda Fabia Wagon (2008-2010), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5794 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SKODA FABIA WAGON (2008-2010), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači za vašu Skoda Fabia Wagon (2008-2010) predstavljaju idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači su veoma pouzdan i funkcionalan dodatak vašem vozilu. Ovi krovni nosači se isporučuju kao kompletan set koji je spreman za ugradnju. Bez brige, možete biti sigurni u njihovu sigurnost jer Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat.

ŠTA SU KROVNI NOSAČI I ZAŠTO SU VAŽNI?

Krovni nosači su neophodan dodatak koji vam omogućava montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle na vaš automobil. Bez obzira na to da li planirate putovanje na more, planinarenje ili vožnju biciklom, krovni nosači pružaju praktično i sigurno rešenje za transport svih vaših potrebnih stvari.

ALU ŠIPKE ZA DODATNU SIGURNOST

Krovni nosači Skoda Fabia Wagon (2008-2010) uključuju aluminijumske šipke koje su eloksirane radi dodatne zaštite od oštećenja. Šipke imaju kanale u koje se mogu ubaciti gumeni profili otporni na klizanje, što dodatno garantuje sigurnost vaših stvari tokom transporta. Kanali na šipkama su idealni za montažu nosača za skije i nosača za bicikle. Takođe, donji kanali omogućavaju lako montiranje krovnih šipki na krovne šape.

ELEGANTNE I SIGURNE KROVNE ŠAPE

Krovne šape koje dolaze uz krovne nosače su napravljene od kompozitne plastike visoke otpornosti i karakterišu se elegantnim dizajnom. One se pomoću hvatača čvrsto pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila, pružajući maksimalno prianjanje i sigurnost tokom vožnje. Uz krovne šape, dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, tako da možete biti sigurni da su vaše stvari sigurno zaključane.

NAMENJEN SAMO VOZILIMA SA STANDARDNIM UZDUŽNIM ŠINAMA

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni isključivo vozilima koja su opremljena standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Molimo vas da proverite da li vaše vozilo ispunjava ove uslove pre nego što se odlučite za kupovinu.

SPECIFIKACIJE I MONTAŽA

  • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm.
  • Maksimalna nosivost ovih nosača je 100kg.
  • Dužina šipki je 120cm.

Da biste obezbedili sigurnu upotrebu, molimo vas da pažljivo pročitate priloženo uputstvo za montiranje i proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, morate se strogo pridržavati bezbednosnih uputstava kako biste zaštitili sebe i ostale u saobraćaju.

Uz ove krovne nosače, imaćete neograničene mogućnosti za prevoz svih vaših stvari. Budite spremni za razne avanture i putovanja, bez brige o tome gde ćete staviti svoje stvari.

PREDNOSTI

  • Veoma pouzdan i siguran set krovni nosača
  • Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila
  • Inovativni kanali i gumeni profili za siguran transport stvari
  • Elegantne krovne šape za maksimalno prianjanje i sigurnost
  • Bezbednosne brave sa 3 ključa
  • GS-TÜV sertifikat za dodatnu sigurnost

Zapamtite, krovni nosači Skoda Fabia Wagon (2008-2010) vam omogućavaju da bezbedno transportujete sve svoje stvari i uživate u vožnji. Ne propustite priliku da pretvorite svoje vozilo u idealnog saputnika na putovanjima. Poručite svoj set krovnih nosača odmah i budite spremni za sve avanture koje vas čekaju!

Poruči odmah

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja