рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Seat Toledo III (2004-2009) 5 vrata – Cam Driver 5007

7.800 рсд

SKU: GTC12779 Kategorija:

KROVNI NOSACI SEAT TOLEDO III (2004-2009) 5 VRATA – CAM DRIVER 5007

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila i predstavljaju neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla. Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletan set, spreman za ugradnju.

Specifikacije

 • Tip vozila: Seat Toledo III (2004-2009)
 • Broj vrata: 5
 • Model: Cam Driver 5007
 • Materijal: Kvalitetan čelični profil
 • Preporučena nosivost: 50kg
 • Dostupne dužine šipki: 110cm ili 120cm (zavisno od modela automobila)

Prednosti

 • Spreman za ugradnju: Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletni set, što znači da vam neće biti potrebna dodatna oprema ili alati za njihovu montažu.
 • Izdržljivost i pouzdanost: Nosači su izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila, što im omogućava da izdrže teške terete i ekstremne uslove vožnje.
 • Prilagodljivost i fleksibilnost: Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Bilo da imate vozilo sa ili bez pričvrsnih tačaka, sa integrisanim ili standardnim uzdužnim šinama, možete pronaći odgovarajuće krovne nosače za svoje vozilo.

Zašto su krovni nosači neophodni?

Krovni nosači su neophodni za prevoz različitih tereta na krovu vašeg vozila. Bez njih, ne biste mogli da montirate krovne kofera, ski nosače ili nosače bicikla. Cam Driver krovni nosači predstavljaju optimalno rešenje za sve vaše potrebe prevoza, jer kombinuju izdržljivost, praktičnost i sigurnost.

Uživajte u bezbednom i udobnom putovanju

Kada je u pitanju prevoz tereta na krovu vozila, bezbednost je od ključne važnosti. Cam Driver krovni nosači su pažljivo projektovani i testirani kako bi obezbedili optimalnu sigurnost tokom putovanja. Možete biti sigurni da će vaš teret biti čvrsto i sigurno pričvršćen tokom vožnje, bezbedno odstojati od vozila.

Saznajte više o krovnom nosaču za vaše vozilo

Da biste saznali više o krovnom nosaču Cam Driver za vaše vozilo, posetite OXO MARKET i pronađite odgovarajući model za svoje Seat Toledo III (2004-2009) sa 5 vrata. Uverite se u kvalitet, izdržljivost i pouzdanost ovih krovni nosača i učinite svoje putovanje udobnijim i bezbednijim.

Prednosti

 • Spreman za ugradnju
 • Izdržljivost i pouzdanost
 • Prilagodljivost i fleksibilnost

Nabavite Cam Driver krovne nosače već danas i uživajte u slobodi prevoza tereta na krovu vašeg vozila!

Zadržavamo pravo promene specifikacija bez prethodne najave.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja