рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Seat Mii (2012-) 5 vrata – Cam Logico 41139

7.800 рсд

SKU: GTC5238 Kategorija:

KROVNI NOSACI SEAT MII (2012-) 5 VRATA – CAM LOGICO 41139

Kompletan Set Kvalitetnih Krovinih Nosača

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu Seat Mii (2012-) 5 vrata. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, pružajući vam pouzdanost i sigurnost. Cam Logico je brend koji garantuje vrhunski kvalitet svojih proizvoda, a krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju.

Jednostavna Instalacija i Odlična Prilagodljivost

Cam Logico krovni nosači su dizajnirani tako da se lako mogu montirati na vaše vozilo. Set je dostupan u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg automobila. Bez obzira da li želite da prenesete krovnike kofere, ski nosače ili nosače za bicikle, krovni nosači su neophodan deo opreme koji će vam omogućiti da sve to jednostavno i bezbedno prevezete.

Specifikacije Krovni Nosaci Seat Mii (2012-) 5 vrata – Cam Logico 41139

  • Čelične sape za pričvršćivanje: Set dolazi sa četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape) koji su dizajnirani sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena. Ove sape osiguravaju čvrsto i sigurno pričvršćivanje krovnih nosača na vaše vozilo.

  • Čelične šipke: Set uključuje dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela vašeg vozila. Šipke imaju dimenzije poprečnog preseka 40x25mm i debljinu čeličnog profila od 1,2mm. Zahvaljujući crnom plastičnom omotaču, osigurana je odlična UV zaštita, kao i dobro prianjanje.

  • Nosivost: Krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg, što znači da možete preneti veće terete bez brige o bezbednosti.

Prednosti Krovni Nosaci Seat Mii (2012-) 5 vrata – Cam Logico 41139

  • Jednostavna montaža: Krovni nosači su jednostavni za instalaciju, omogućavajući vam brzu i efikasnu pripremu za putovanje.

  • Visokokvalitetni materijali: Izrađeni su od čeličnog profila visokog kvaliteta koji pruža trajnost i sigurnost tokom upotrebe.

  • Prilagodljivost: Set sadrži čelične šipke različitih dužina, tako da možete prilagoditi nosače svom vozilu i potrebama.

NEČIJI DOŽIVLJAJ U UPOTREBI KROVNIH NOSAČA

Dugo sam tragao za idealnim krovim nosačima za svoj Seat Mii (2012-) sa 5 vrata i konačno sam pronašao savršen par – Cam Logico 41139. Tokom testiranja ovog proizvoda, ispostavilo se da su ovi krovni nosači upravo ono što mi je trebalo.

Prvo, moram istaći da je njihova montaža bila izuzetno jednostavna. Uz priložene uputstva, uspeo sam da ih brzo instaliram i pričvrstim na svoje vozilo. Bez ikakvih problema sam pripremio krov za prevoz krovnog kofera koji je moja porodica koristila tokom letnjeg odmora.

Ono što me posebno impresioniralo je kvalitet materijala od kojih su nosači napravljeni. Čelični profil je izdržljiv i robusan, pružajući mi potpunu sigurnost tokom vožnje. Takođe, crni plastični omotač štiti šipke od štetnih UV zraka, čime se produžava njihov vek trajanja.

Sa Cam Logico 41139 krovnim nosačima sa sobom mogu transportovati razne terete, kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle. Nosivost od 50kg mi daje osećaj sigurnosti prilikom prevoza i bezbrižno mogu uživati u svakom putovanju.

Ako još uvek niste sigurni da li su ovi krovni nosači pravi izbor za vaše vozilo, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 i rado ćemo vam pomoći. Takođe, možete posetiti zvaničnu stranicu proizvoda ili pogledati našu kompletnu ponudu krovnih nosača na OXO MARKET-u.

Prednosti

  • Jednostavna montaža
  • Visokokvalitetni materijali
  • Prilagodljivost

Akcija! Kupite svoje krovne nosače Seat Mii (2012-) 5 vrata – Cam Logico 41139 danas i obezbedite siguran i udoban prevoz tereta na vašem vozilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja