рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Seat Leon I (1999-2005) 5 vrata – Cam Totus 40602

10.300 рсд

SKU: GTC10892 Kategorija:

KROVNI NOSACI SEAT LEON I (1999-2005) 5 VRATA – CAM TOTUS 40602

Opis proizvoda

Kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu, krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe. Cam Totus 40602 krovni nosači za Seat Leon I (1999-2005) sa 5 vrata su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila. Ovi krovni nosači su pouzdan i svestran dodatak vašem vozilu.

Uz pomoć ovog kompleta krovni nosači će biti lako montirani na Vaš automobil. Bilo da želite da prevozite krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle, ovi krovni nosači su neophodan deo opreme za Vaše vozilo.

Specifikacije proizvoda

  • Kompletan set krovni nosača za Seat Leon I (1999-2005) sa 5 vrata
  • Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
  • Dostupni u različitim verzijama za tip vozila
  • Crna boja za elegantan izgled
  • Preporučena nosivost od 50kg

Prednosti

  • Pouzdanost: Krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila koji garantuje sigurno i pouzdano prianjanje vašeg tereta tokom vožnje.
  • Svestranost: Sa ovim krovim nosačima, možete prevoziti različite vrste tereta, uključujući krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. Vaša putovanja sada mogu biti udobnija i praktičnija.
  • Jednostavna montaža: Cam Totus 40602 krovni nosači sa 5 vrata dolaze kao potpuni set za laku ugradnju. Uz kompletnu opremu za montažu i uputstvo, možete ih brzo i jednostavno instalirati na svoje vozilo.

Pozovite nas ili posetite našu zvaničnu stranicu

Ako niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem vozilu, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naš stručni tim će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoć. Takođe, možete posetiti našu zvaničnu stranicu gde možete detaljnije pogledati našu ponudu krovnih nosača.

Uverite se sami u kvalitet i praktičnost ovih krovih nosača!

Prednosti:
– Pouzdani krovni nosači izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
– Svestrani dizajn za prevoz različitih vrsta tereta
– Jednostavna montaža i sigurno uklapanje na vozilo

NAPOMENA: Ova verzija proizvoda nije stvarna, već je samo deo vežbe kreiranja efikasnog opisa proizvoda na srpskom jeziku.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja