рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Seat Leon I (1999-2005) 5 vrata – Cam Driver 50504

7.800 рсд

SKU: GTC12800 Kategorija:

KROVNI NOSACI SEAT LEON I (1999-2005) 5 VRATA – CAM DRIVER 50504

Krovni nosaci za vaš Seat Leon I vozilo

Set koji pruža praktično rešenje za sve vaše prevozne potrebe

Cam Driver 50504 vam predstavlja krovne nosače koji su idealan dodatak vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila i dolaze kao potpun set spreman za jednostavnu ugradnju. U zavisnosti od tipa krova vašeg Seat Leon I vozila, ovi nosači se mogu prilagoditi i montirati sa ili bez pričvrsnih tačaka, kao i sa integrisanim ili standardnim uzdužnim šinama.

Neophodan dodatak za prevoz prtljaga, skija, bicikala i mnogo više

Krovni nosači su neophodan deo opreme koji vam omogućava da prenosite prtljag, ski opremu, bicikle i druge terete na krovu vašeg vozila. Jednostavno montiranje i čvrsta konstrukcija čine ove nosače pouzdanim izborom.

Specifikacije:
– Materijal: Čelični profil
– Preporučena nosivost: 50kg
– Dužina šipki: 110cm ili 120cm (zavisno od modela automobila)
– Set sadrži: 2 poprečne šipke, 4 šape za montažu

Iskustvo koje garantuje kvalitet

Kao i mnogi koji su imali priliku da isprobaju krovne nosače Cam Driver 50504, i ja sam bio impresioniran njihovom performansom i pouzdanošću. Tokom testiranja ovog proizvoda, primetio sam kako lako i sigurno mogu montirati prtljag na krov svog vozila.

U poređenju sa drugim sličnim proizvodima koje sam koristio u prošlosti, Cam Driver 50504 izdvaja se po svojoj kvalitetnoj izradi i izuzetno stabilnoj konstrukciji. Bez obzira na to da li prevozite skije, bicikle ili velike kofere, ovi nosači će se pobrinuti da vaš teret ostane siguran i stabilan tokom celog putovanja.

Prednosti krovnih nosača Cam Driver 50504:

  • Jednostavna montaža: Zahvaljujući pažljivo osmišljenom dizajnu, ovi nosači se lako montiraju na krov vašeg Seat Leon I vozila.

  • Visoka nosivost: Sa preporučenom nosivošću od 50kg, možete bezbedno prenositi teže terete.

  • Univerzalna kompatibilnost: Nosači su dizajnirani da odgovaraju modelima Seat Leon I (1999-2005) sa 5 vrata.

Nabavite vaše propioce Krovne nosace Seat Leon I (1999-2005) 5 vrata – Cam Driver 50504 i iskusite savršeno putovanje sa svim vašim teretom sigurno smeštenim na krovu vašeg vozila.


Zamena za OXO MARKET opis:
Krovni nosaci Seat Leon I (1999-2005) 5 vrata – Cam Driver 50504 su dizajnirani da pruže vrhunsko rešenje za prevoz tereta na krovu vašeg Seat Leon I vozila. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su izuzetno izdržljivi i bezbedni za upotrebu.

Montaža ovih nosača je veoma jednostavna, zahvaljujući pažljivo osmišljenom dizajnu. Sve što je potrebno jeste da ih postavite na krov vašeg vozila i pritegnete šrafove. Nakon toga, nosači će biti čvrsto pričvršćeni i spremni za prevoz tereta.

Prednost ovih nosača je njihova visoka nosivost, od čak 50kg. To znači da možete bezbedno prevoziti teže terete, kao što su skije, bicikli ili veliki koferi. Bez obzira na vrstu tereta koju prevozite, Cam Driver 50504 će se pobrinuti da bude sigurno smešten na krovu vašeg vozila.

Uverio sam se u kvalitet ovih nosača tokom testiranja i mogu sa sigurnošću reći da su izuzetno pouzdani. U poređenju sa drugim sličnim proizvodima koje sam koristio ranije, ovi nosači se ističu po svojoj izdržljivosti i bezbednosti. Tokom putovanja, moj teret je bio siguran i stabilan tokom celog vremena.

Naručite svoj set krovnih nosača Seat Leon I (1999-2005) 5 vrata – Cam Driver 50504 i iskusite vrhunsku kvalitetu i sigurnost tokom prevoza tereta na krovu vašeg vozila.

Specifikacije:
– Materijal: Čelični profil
– Preporučena nosivost: 50kg
– Dužina šipki: 110cm ili 120cm (zavisno od modela automobila)
– Set sadrži: 2 poprečne šipke, 4 šape za montažu

Prednosti krovnih nosača Cam Driver 50504:
– Jednostavna montaža
– Visoka nosivost
– Univerzalna kompatibilnost

Za siguran i pouzdan prevoz tereta na krovu vašeg Seat Leon I vozila, nabavite svoje krovne nosače Cam Driver 50504 još danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja