рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Seat Ibiza ST SW (2010-2017) sa integrisanim šinama – Cam Logico 41102

9.850 рсд

SKU: GTC6060 Kategorija:

KROVNI NOSACI SEAT IBIZA ST SW (2010-2017) SA INTEGRISANIM ŠINAMA – CAM LOGICO 41102

Krovni nosaci Seat Ibiza ST SW (2010-2017) sa integrisanim šinama – Cam Logico 41102 predstavljaju idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su pouzdani i izdržljivi.

USETITE ISPRED VAŠE POTREBE

Ovi krovni nosači su dizajnirani da zadovolje sve vaše potrebe prevoza prilikom putovanja. Sa njima možete lako montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače bicikala na vašem vozilu. Bilo da planirate porodično putovanje ili avanturu sa prijateljima, ovaj set krovni nosača će zadovoljiti sve vaše potrebe.

KVALITET I SIGURNOST

Cam Logico krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnih materijala kako bi osigurali dugotrajnost i sigurnost. Svaki set uključuje četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape) sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena. Ove komponente su pažljivo dizajnirane i odabrane kako bi pružile maksimalnu sigurnost prilikom prevoza vaše opreme.

Šipke dolaze u tri različite dužine – 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela vašeg automobila. Sa dimenzijama poprečnog preseka od 40x25mm i debljinom čeličnog profila od 1,2mm, ove šipke su izuzetno izdržljive. Dodatno, šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i otpornost na UV zrake.

JEDNOSTAVNA MONTAŽA I KOMPLETAN SET

Krovni nosač Seat Ibiza ST SW (2010-2017) sa integrisanim šinama – Cam Logico 41102 je kompletan set koji vam omogućava jednostavnu montažu na vozilo. Set se isporučuje spreman za ugradnju i sadrži sve što je potrebno za brzu i sigurnu instalaciju.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:

  • Set sadrži četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape) sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dužina šipke: 112cm, 130cm ili 150cm
  • Dimenzije poprečnog preseka šipke: 40x25mm
  • Debljina čeličnog profila: 1,2mm
  • Preporučena nosivost: 50kg

PREDNOSTI:

  • Jednostavna montaža: Set dolazi kao kompletan set spreman za brzu i jednostavnu montažu na vaše vozilo.
  • Visokokvalitetni materijali: Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su izdržljivi i obezbeđuju sigurnost prilikom prevoza.
  • Univerzalna upotreba: Mogu se koristiti za montažu krovne opreme kao što su koferi, ski nosači ili nosači bicikala.

ZA KRAJ, ODLIČAN IZBOR ZA VAŠE POTREBE

U mom iskustvu, krovni nosaci Seat Ibiza ST SW (2010-2017) sa integrisanim šinama – Cam Logico 41102 su se pokazali kao odličan izbor za sve ljubitelje putovanja i aktivnosti na otvorenom. Sa njima, vaše putovanje će biti udobno i sigurno, a oprema koju nosite će biti čvrsto i stabilno pričvršćena.

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954. Mi smo tu da vam pružimo sve informacije i pomoć koja vam je potrebna.

Ne čekajte više, nabavite svoj set krovni nosača Seat Ibiza ST SW (2010-2017) sa integrisanim šinama – Cam Logico 41102 i pripremite se za nezaboravna putovanja i avanture!


PREDNOSTI:

  • Jednostavna montaža
  • Visokokvalitetni materijali
  • Univerzalna upotreba

POZIV NA AKCIJU:

Nabavite svoj set krovni nosača i spremite se za nezaboravna putovanja! Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET i pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača. Sada je pravo vreme da osigurate siguran i udoban prevoz vaše opreme na vašem vozilu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja