рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Seat Ibiza II (1999-2002) 3/5 vrata – Cam Totus 40053

10.300 рсд

SKU: GTC10890 Kategorija:

KROVNI NOSACI SEAT IBIZA II (1999-2002) 3/5 VRATA – CAM TOTUS 40053

Specifikacije

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, preseka 40x25mm, debljine 1,2 mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost od 50kg.
  • Za vozila opremljena sa ili bez pričvrsnih tačaka.

Uživajte u praktičnosti i sigurnosti krovni nosača za vaš Seat Ibiza II!

Krovni nosači Seat Ibiza II (1999-2002) 3/5 vrata – Cam Totus 40053 su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Ovi krovni nosači su napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila, pružajući izuzetnu izdržljivost i sigurnost tokom vaših putovanja.

Uz Cam Totus krovne nosače, možete biti sigurni da će vaši dragoceni tereti biti pouzdano i sigurno postavljeni na krovu vašeg automobila. Bez obzira da li želite da prenesete krovne kofera, ski nosače ili nosače bicikla, ovi krovni nosači su neophodan deo opreme.

Ovaj set krovnih nosača je posebno dizajniran da odgovara Seat Ibiza II modelima između 1999. i 2002. godine sa 3 ili 5 vrata. Oni se isporučuju kao potpuno opremljen set, spreman za brzu i jednostavnu ugradnju na vaš automobil. Bez obzira na tip krova vašeg vozila, ovaj set krovnih nosača će se savršeno uklopiti.

Jedna od glavnih karakteristika ovih krovni nosača je njihova izuzetna nosivost. Sa preporučenom nosivošću od 50kg, možete biti sigurni da će ovaj set krovnih nosača moći da izdrži sve terete koje budete postavili na njih. Bilo da se radi o teškim koferima ili biciklima, ovi krovni nosači će vam obezbediti sigurno i pouzdano putovanje.

Pored izvanredne nosivosti, ovi krovni nosači takođe pružaju odličnu zaštitu od UV zraka. Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji ne samo da pruža dobro prianjanje, već je i izuzetno otporan na štetne uticaje sunčevih zraka. To znači da će vaši krovni nosači izgledati sjajno i nakon dugog perioda upotrebe.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naš tim će vam rado pomoći i pružiti sve potrebne informacije kako biste napravili pravi izbor.

Proverite i zvaničnu stranicu proizvoda kako biste se dodatno informisali o specifikacijama i detaljima. [Link to the product page]

Uverite se u našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite savršeno rešenje za svoje vozilo. Uvek smo tu da vam pružimo najbolju kvalitetu i zadovoljstvo pri kupovini.

Prednosti

  • Izuzetna nosivost od 50kg
  • Kvalitetan čelični profil za sigurnost
  • Crni plastični omotač za zaštitu od UV zraka
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja