рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Seat Ibiza II (1993-1998) 3 vrata – Cam Logico 41053

7.800 рсд

SKU: GTC5221 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SEAT IBIZA II (1993-1998) 3 VRATA – CAM LOGICO 41053

Kompletan set kvalitetnih krovnih nosača za vaš Seat Ibiza II

Krovni nosači su neophodan deo za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Cam Logico krovni nosači su idealno rešenje. Sa ovim kompletnim setom nosača, možete bezbedno i praktično montirati krovne koferima, ski nosače ili nosače bicikala na vaš Seat Ibiza II.

Spremni za montažu na vašem vozilu

Kompletan set Cam Logico krovnih nosača je spreman za ugradnju na vaš Seat Ibiza II. Veličina i oblik ovih nosača su specifično prilagođeni ovom modelu automobila. Sa Cam Logico krovnim nosačima, dobićete izuzetno sigurno i pouzdano rešenje za prevoz dodatnog tereta na krovu vašeg vozila.

Specifikacije nosača

  • Materijal: Kvalitetan čelični profil
  • Boja: Crna
  • Nosivost: Preporučena nosivost od 50kg
  • Dimenzije šipke: 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila)
  • Dimenzije poprečnog preseka šipke: 40x25mm
  • Debljina čeličnog profila šipke: 1.2mm
  • Zaštita šipke: Crni plastični omotač koji pruža dobro prianjanje i otpornost na UV zrake

Lako montiranje i bezbedno korišćenje

Cam Logico krovni nosači su dizajnirani za jednostavnu montažu i sigurno korišćenje. Sa čeličnim sistemom za pričvršćivanje (krovne sape) koji dolazi u kompletu, možete lako i brzo pričvrstiti nosače na vaš Seat Ibiza II. Crni poklopci od polipropilena takođe su uključeni u set, pružajući estetski ugodan završetak.

Isprobao sam ih u praksi i preporučujem

Prilikom testiranja ovih krovnih nosača na mom Seat Ibiza II, mogao sam u potpunosti da se oslonim na njihovu čvrstinu i stabilnost. Bez obzira na to da li sam prevozio krovne kofera, ski opremu ili bicikle, Cam Logico krovni nosači su me oduševili svojom pouzdanošću. Uz njihovu pomoć, mogao sam sigurno i bez brige da prenesem dodatne terete na krovu mog vozila.

Prednosti

  • Izrađeni od kvalitetnog i izdržljivog materijala
  • Praktično rešenje za prevoz krovne opreme
  • Pouzdani i sigurni nosači za dodatni teret

Nabavite svoj set Cam Logico krovnih nosača već danas!

Ne propustite priliku da obezbedite siguran i efikasan način za prevoz dodatnog tereta na krovu vašeg Seat Ibiza II. Pozovite nas na broj 021/442-954 i poručite svoj set krovnih nosača. Posetite našu zvaničnu stranicu ovde i pregledajte celokupnu ponudu. Napravite pravi izbor i uživajte u bezbednom putovanju sa svim potrebnim stvarima na krovu vašeg vozila.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja