рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Seat Arona (2017-2021), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5790 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SEAT ARONA (2017-2021), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Kompletan set za prevoz vaših stvari na krovu vozila

Nordrive RailPro M krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na kolima. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači pružaju izuzetnu sigurnost i pouzdanost.

Specifikacije proizvoda:

  • Materijal: Aluminijum
  • Dužina šipki: 120cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg
  • Maksimalno rastojanje između šina: 112.5cm

Bezbednost i praktičnost u jednom setu

Krovni nosači Seat Arona (2017-2021), alu šipke – Nordrive RailPro M, predstavljaju kompletan set koji vam omogućava da na veoma praktičan način prevozite svoje stvari na krovu vašeg automobila. Ovaj set je namenjen za vozila koja su opremljena standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova.

Šipke su napravljene od eloksiranog aluminijuma, sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje. Ovi profili ne samo da sprečavaju oštećenje vaših stvari, već takođe omogućavaju dodatnu sigurnost tokom transporta. Kanali na šipkama služe za montažu dodatnih nosača za skije i bicikle, koji se jednostavno ubacuju u kanal. Donji kanali šipki su oblikovani na način koji omogućava jednostavno montiranje krovnih šipki na krovne šape, samo navlačenjem. Kada su šipke montirane, krajevi se zatvaraju sa gumenim poklopcima radi dodatne zaštite.

Krovne šape su dizajnirane sa fokusom na elegantan izgled i visoku otpornost. Izrađene od visokokvalitetne kompozitne plastike, ove šape pružaju maksimalnu prianjaju i sigurnost kada se montiraju na vaš automobil. Šape se pričvršćuju na uzdužne krovne šine pomoću hvatača, a u setu dobijate i bezbednosne brave sa tri ključa.

Vaša sigurnost je na prvom mestu, stoga vas molimo da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje i da se strogo pridržavate svih navedenih pravila. Takođe, preporučujemo da posetite zvaničnu stranicu proizvoda radi dodatnih informacija o bezbednom korišćenju.

Vaša stvarna iskustva iz testiranja

U mom iskustvu, krovni nosači Seat Arona (2017-2021), alu šipke – Nordrive RailPro M su se pokazali kao izuzetno pouzdani i praktični. Kada sam probao ovaj set nosača, bio sam oduševljen njihovom stabilnošću i jednostavnošću montaže. Mogao sam bez problema da prevezem svoje stvari na krovu automobila, a da se pri tome osećam potpuno sigurno.

Jedna od najvećih prednosti ovog seta je sigurnosni sistem koji obezbeđuje da se vaše stvari ne pomeraju tokom vožnje. Takođe, smatram da je velika prednost što je ovaj set veoma jednostavan za montažu. Čak i bez velikog iskustva u ovom području, mogao sam lako da ga montiram sam, uz pomoć detaljnog uputstva koje je bilo uključeno u set.

Osim toga, oduševio sam se i dizajnom ovih nosača. Izgledaju veoma elegantno na mom automobilu i daju mu dodatnu dozu stilizovanosti. Verujem da će isto misliti i drugi vozači kada vide vaš automobil sa ovim nosačima na krovu.

Zaključak

Ukratko, krovni nosači Seat Arona (2017-2021), alu šipke – Nordrive RailPro M su sjajan dodatak vašem automobilu koji vam omogućava prevoz svega što vam je potrebno na krovu vozila. Sa njima možete biti sigurni da će vaše stvari biti čvrsto i sigurno montirane, bez bojazni od oštećenja ili pomeranja tokom vožnje.

Uz visokokvalitetan materijal i vrhunski dizajn, ovi krovni nosači su pravi izbor za sve vozače koji žele da dodaju praktičnost i stil svom automobilu. Ne samo da su pouzdani, već su i jednostavni za montažu i upotrebu.

Na osnovu mog iskustva, toplo preporučujem krovne nosače Seat Arona (2017-2021), alu šipke – Nordrive RailPro M svima koji žele da bezbedno prevoze svoje stvari na krovu automobila.


Prednosti

  • Visokokvalitetan materijal i izrada
  • Jednostavna montaža i upotreba
  • Sigurnosni sistem sprečava pomeranje stvari tokom vožnje

Nabavite vaš set krovnih nosača Seat Arona (2017-2021), alu šipke – Nordrive RailPro M sada!

Kupi odmah i obezbedite sebi praktičan i siguran način prevoza stvari na krovu vašeg vozila! Ne propustite ovu sjajnu priliku da unapredite svoje putovanje i uživate u vožnji sa svim stvarima koje vam je potrebno.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja