рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Seat Alhambra (1996-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 2

14.500 рсд

SKU: GTC13307 Kategorija:

KROVNI NOSACI SEAT ALHAMBRA (1996-), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 2

Opis proizvoda

Krovni nosaci Seat Alhambra su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosaci se isporucuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila (sa i bez pričvrsnih tačaka ili sa standardnom šinom). Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TUV sertifikat. Oni su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.

Karakteristike proizvoda

 • Visokokvalitetan čelični profil
 • Teleskopske šipke od 100cm do 136cm
 • EPDM guma za zaštitu krovne šine
 • Bezbednosne brave
 • Maksimalna nosivost od 100kg

Prednosti

 • Jednostavna ugradnja: Set krovnih nosaca dolazi kompletno spreman za montažu na vaše vozilo. Sami možete izvršiti montažu bez potrebe za dodatnim alatima ili stručnom pomoći.
 • Sigurnost: Sa GS-TUV sertifikatom, možete biti sigurni da su ovi krovni nosaci testirani i odobreni po najvišim standardima bezbednosti. Bezbednosne brave dodatno osiguravaju vaš teret tokom vožnje.
 • Univerzalna kompatibilnost: Ovi krovni nosaci su dizajnirani za vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Bez obzira da li prevozite krovni kofer, ski opremu ili bicikle, ovi nosaci će savršeno odgovarati vašim potrebama.

Upustva za montiranje i bezbednost

Da biste sigurno koristili ove krovne nosace, molimo vas da pažljivo pročitate priložena upustva za montiranje i da proverite da li su svi delovi iz kompleta prisutni. Takođe, strogo se pridržavajte bezbednosnih pravila kako biste osigurali sigurnost svih putnika i tereta na vašem vozilu.

Završne reči

Krovni nosaci Seat Alhambra (1996-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 2 obezbedice vam sigurno i pouzdano transportovanje svih vaših potreba na krovu vozila. U mom iskustvu, ovi krovni nosaci su se pokazali kao izuzetno pouzdani i jednostavni za korišćenje. Bezbednosne funkcije, kao što su EPDM guma i bezbednosne brave, pružaju dodatnu sigurnost tokom vožnje. Uz maksimalnu nosivost od 100kg, možete biti sigurni da ćete moći da prevezete sve što vam je potrebno sa lakoćom.

Prednosti

 • Jednostavna ugradnja
 • Sigurnost
 • Univerzalna kompatibilnost

Naručite danas svoje krovne nosace Seat Alhambra (1996-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 2 i uživajte u sigurnom i udobnom transportu vaše opreme na krovu vašeg vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja