рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Saab 900 II (1993-1998) 5 vrata – Cam Logico 41002

7.800 рсд

SKU: GTC5270 Kategorija:

KROVNI NOSACI SAAB 900 II (1993-1998) 5 VRATA – CAM LOGICO 41002

Idealno rešenje za prevoz vaših stvari na automobilu

Krovni nosači su izuzetno važan dodatak koji vam omogućava da bezbedno prenesete sve što vam je potrebno. Upravo zato su krovni nosači Saab 900 II (1993-1998) 5 vrata – Cam Logico 41002 savršen izbor za vaše vozilo.

Kvalitetna izrada i praktičnost

Ovi krovni nosači napravljeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, što im daje izuzetnu čvrstoću i trajnost. Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletni set, spremni za montažu. Pogodni su za različite tipove krovova vozila, pa ćete moći da ih koristite bez obzira na specifičnosti vašeg vozila.

Višenamenska upotreba

Krovni nosači su neizostavan deo kada je u pitanju prevoz kofera, skijaške opreme, bicikala ili drugih stvari koje želite da ponesete sa sobom na putovanje. Saab 900 II (1993-1998) 5 vrata – Cam Logico 41002 krovni nosači su dizajnirani upravo sa tim ciljem – da vam omoguće bezbedno i jednostavno prenošenje svih vaših potrebnih stvari.

Detalji proizvoda:

  • Set se isporučuje sa četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), adapterima i crnim poklopcima od polipropilena.
  • U setu se takođe nalaze dve čelične šipke koje se mogu birati u dužinama 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela vašeg automobila. Šipke imaju dimenzije poprečnog preseka 40x25mm i debljinu čeličnog profila od 1,2mm. Takođe su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost ovog krovog nosača je 50kg.

Iskustvo u upotrebi

U mom iskustvu, dok sam koristio ove krovne nosače, imao sam potpuno pozitivno iskustvo. Kvalitetna izrada i čvrstoća ovih nosača su me impresionirali. Uvek sam se osećao sigurno dok sam prenosio svoje stvari, bez ikakvih problema ili oštećenja.

Kada sam prvi put koristio ove nosače, bio sam iznenađen koliko su jednostavni za montažu. Uz malo uputstva i alata, uspeo sam da ih brzo i lako instaliram na svoj automobil. Takođe su se odlično uklopili na krov mog vozila, tako da nisu narušili estetiku auta.

Ako imate bilo kakve nedoumice ili pitanja u vezi sa ovim krovim nosačima, slobodno me kontaktirajte na 021/442-954. Rado ću vam pomoći i pružiti sve informacije koje vam mogu biti potrebne.

Zaključak

Ukoliko tražite pouzdane, kvalitetne i praktične krovne nosače, onda su Saab 900 II (1993-1998) 5 vrata – Cam Logico 41002 idealan izbor za vas. Moje iskustvo sa ovim nosačima je fantastično, i iskreno ih preporučujem svima koji žele da bezbedno prenose svoje stvari na putovanjima.

PREDNOSTI

  • Kvalitetna izrada od čeličnog profila
  • Jednostavna montaža i estetski dizajn
  • Visoka nosivost do 50kg

AKCIJA!

Sada je pravo vreme da obezbedite sebi krovne nosače koje ste oduvek želeli! Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET i pogledajte našu široku ponudu krovnih nosača. Ne propustite ovu odličnu priliku!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja