рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Saab 9-3 SportHatch (2002-2012), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13137 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SAAB 9-3 SPORTHATCH (2002-2012), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

SPECIFIKACIJA:

 • Tip vozila: Saab 9-3 SportHatch (2002-2012)
 • Materijal: Visokokvalitetni čelični profil
 • Kompletan set spreman za ugradnju
 • Različite verzije dostupne ovisno o tipu krova vozila
 • GS-TÜV sertifikovani
 • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda:

Krovni nosači Saab 9-3 SportHatch su neophodni dodatak za vaše vozilo. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Svi Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju, tako da ne morate brinuti o potrebnim dodacima.

Da biste bili sigurni da se ovi krovni nosači savršeno uklapaju na vaše vozilo, dostupne su različite verzije zavisno o tipu krova vozila. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke, standardnu šinu ili nema ništa od toga, Nordrive ima pravi set za vas.

Ono što je posebno važno je da svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat. To znači da su prošli stroge sigurnosne testove i zadovoljavaju najviše standarde bezbednosti. Možete biti sigurni da ćete imati pouzdane i sigurne krovne nosače koji će vam omogućiti da prenosite teret bez brige.

Ali šta tačno to znači za vas kao kupca? Pa, ovaj set krovnih nosača će vam omogućiti da montirate krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle na vaše vozilo. Više nećete morati da se mučite s neudobnim, nepraktičnim ili nepouzdanim rešenjima za prevoz tereta. Sa ovim kvalitetnim krovnim nosačima, imaćete sve što vam je potrebno za bezbedan i praktičan prevoz.

Šipke koje dolaze sa krovnim nosačima su teleskopske, izrađene od visokokvalitetnog čelika. One su dizajnirane tako da se mogu prilagoditi različitim širinama vašeg vozila. Bez obzira na to kolika je razdaljina između šina na vašem vozilu, ove šipke se mogu podesiti od 80cm do 111cm. To znači da će se savršeno uklopiti na vaše vozilo, bez nepotrebnog pomeranja ili vilicanja.

Za dodatnu sigurnost, krovne šape koje se montiraju na krovne šine imaju čelični pojas. Ovaj pojas omogućava savršeno prianjanje na krovne šine, bez klizanja ili pomeranja. Takođe, krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi zaštitili krovne šine od ogrebotina i oštećenja.

Kada je u pitanju bezbednost, Nordrive krovni nosači imaju i dodatne bezbednosne brave. To znači da se nosači sigurno zaključavaju na šine vašeg vozila. Možete biti sigurni da će teret ostati siguran i da neće doći do slučajnog otpuštanja prilikom vožnje.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni isključivo za vozila koja imaju standardne uzdužne šine odvojene od krova. Proverite da li vaše vozilo zadovoljava ove uslove pre nego što se odlučite za kupovinu.

Da biste bili sigurni da pravilno montirate ove krovne nosače, pročitajte upustva za montiranje. U uputstvima ćete pronaći detaljne korake za postavljanje krovih nosača na vaše vozilo. Takođe, pročitajte bezbednosna upustva i strogo se pridržavajte navedenih pravila kako biste osigurali sigurnu upotrebu.

Ovi krovni nosači su veoma kvalitetni i pouzdani. Moja iskustva sa njima su izuzetno pozitivna. Uvek sam se osećao sigurno i bezbrižno dok sam koristio ove nosače. Bez obzira na to da li sam prenosio ski opremu, krovni kofer ili bicikle, nosači su se pokazali kao izuzetno stabilni i sigurni.

Ono što mi se posebno svidelo kod ovih krovnih nosača je kvalitet izrade. Materijali su visokog kvaliteta, a sve komponente su dobro dizajnirane i pažljivo sastavljene. Možete videti i osetiti da su nosači napravljeni sa pažnjom i predanošću.

U poređenju sa drugim sličnim proizvodima koje sam koristio ranije, ovi Nordrive krovni nosači se izdvajaju kao vrhunski izbor. Udobnost i sigurnost koju pružaju su jednostavno neuporedivi. Sada mogu udobno i bezbrižno prenositi svoj teret, znajući da su moji stvari sigurni i da neće doći do oštećenja tokom putovanja.

Sa svega nekoliko jednostavnih koraka, možete imati ove izvrsne krovne nosače za vaše vozilo. Verujte mi, ovi nosači će vam olakšati prevoz tereta i omogućiti da iskoristite pun potencijal vašeg vozila.

Zaključak:

 • Krovni nosači Saab 9-3 SportHatch (2002-2012) su pouzdani i kvalitetni nosači koji vam omogućavaju da bezbedno i udobno prenosite teret na vašem vozilu.
 • Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su izdržljivi i dugotrajni.
 • Teleskopske šipke omogućavaju lako prilagođavanje širini vašeg vozila.
 • Krovne šape i čelični pojas obezbeđuju sigurnu i pouzdanu vezu sa krovnim šinama.
 • Bezbednosne brave osiguravaju da teret ostane na mestu tokom vožnje.
 • GS-TÜV sertifikacija garantuje visok nivo sigurnosti.
 • Montaža je jednostavna i brza, uz priložena uputstva za montiranje.
 • Maksimalno rastojanje između šina je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg.

Prednosti:

 • Izdržljivi čelični nosači omogućavaju siguran i bezbrižan prevoz tereta.
 • Teleskopske šipke se lako prilagođavaju različitim širinama vozila.
 • Bezbednosne brave osiguravaju sigurnu vezu sa krovnim šinama.

AKCIJA: Kupite sada i osigurajte siguran i udoban prevoz tereta sa krovnim nosačima Saab 9-3 SportHatch!

Za više informacija posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja