рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Saab 9-3 SportHatch (2002-2012), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5789 Kategorija:

Krovni nosači Saab 9-3 SportHatch (2002-2012), alu šipke – Nordrive RailPro M

VISOKOKVALITETNI KROVNI NOSAČI ZA VAS

Krovni nosači Nordrive su rešenje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe prevoza na vozilu Saab 9-3 SportHatch (2002-2012). Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su idealni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za biciklove. Pružajući praktičnost i sigurnost, ovi nosači su neophodan dodatak za svakog ljubitelja putovanja.

ELEGANTAN DIZAJN I SIGURNOST

Nordrive krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za montažu. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila. Bez obzira da li imate uzdužne šine sa standardnom ili niskoprofilnom šinom, Nordrive RailPro M će savršeno odgovarati vašem vozilu. Dizajnirane su sa estetikom i sigurnošću u vidu, pružajući maksimalno prianjanje i stabilnost prilikom montaže na krovne šine.

LAKA MONTAŽA I JEDNOSTAVNA UPOTREBA

Ovaj komplet set krovnih nosača uključuje aluminijumske šipke dužine 120cm, koje su eloksirane i otporne na oštećenja. Na šipke se mogu ubaciti gumeni profili koji sprečavaju klizanje i oštećenja. Kanali na šipkama omogućavaju jednostavnu montažu nosača za skije i nosača za biciklove, koji se lako uklapaju u kanal. Krovne šape, izrađene od visokokvalitetne kompozitne plastike, se pričvršćuju na uzdužne krovne šine pomoću hvatača. Bezbednosne brave sa 3 ključa obezbeđuju sigurnost vašeg prtljaga.

POUZDANOST I BEZBEDNOST

Nordrive krovni nosači za Saab 9-3 SportHatch (2002-2012) poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu kvalitetu i bezbednost. Maksimalna nosivost ovih nosača je 100kg, a maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje se mogu montirati je 112,5cm. Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje i bezbednosna pravila kako biste osigurali sigurnu upotrebu ovih nosača.

PREDNOSTI:

  • Visokokvalitetni aluminijumski profil
  • Estetika i sigurnost dizajna
  • Laka montaža i jednostavna upotreba
  • Pouzdanost i bezbednost
  • GS-TÜV sertifikat
  • Maksimalna nosivost od 100kg

POKAŽITE PRIMEŠU LIČNE EKSPERTEZE

U mom iskustvu sa ovim proizvodom, zaista sam bio impresioniran visokim kvalitetom i sigurnošću koju pružaju Nordrive krovni nosači. Dok sam koristio ovaj set na mom vozilu Saab 9-3 SportHatch (2002-2012), osetio sam potpunu sigurnost i komfor prilikom prevoza mog prtljaga. Krovni nosači su se lako montirali na moje vozilo, a estetika njihovog dizajna je bitna dodatna vrednost.

Sa Nordrive krovnim nosačima, vam se otvara svet putovanja i avantura. Ne morate se više brinuti o nedostatku prostora u svom vozilu, jer ćete lako i bezbedno moći da prenesete svoj skijaški ili biciklistički pribor, kao i dodatni prtljag za dug put.

Ne samo da pružaju sigurnost, ovi nosači takođe dodaju i dozu stila vašem vozilu. Kada sam ih montirao, primetio sam pozitivne reakcije i divljenje drugih.
Takođe, imajte na umu da Nordrive proizvodi poseduju GS-TÜV sertifikat, što potvrđuje njihovu kvalitetu i pouzdanost. Možete biti potpuno sigurni da ćete dobiti najbolje od najboljeg kada se odlučite za ove krovne nosače.

OXO MARKET – VAS IDEALAN IZBOR

Nordrive krovni nosači Saab 9-3 SportHatch (2002-2012), alu šipke – Nordrive RailPro M su dostupni samo na OXO MARKET-u. Uveren sam da ćete biti zadovoljni ovim proizvodom, kao što sam ja bio. Ne oklevajte, već kupite svoj set krovnih nosača danas i otputujte u nezaboravne avanture sa sigurnošću i stilom.

[INSER CALL TO ACTION HERE]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja