рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Twingo I (1993-2007) 3 vrata – Cam Logico 41015

7.800 рсд

SKU: GTC5272 Kategorija:

KROVNI NOSACI RENO TWINGO I (1993-2007) 3 VRATA – CAM LOGICO 41015

Cam Logico krovni nosaci za prakticnost i sigurnost prevoza

Krovni nosaci Reno Twingo I (1993-2007) 3 vrata – Cam Logico 41015 su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosaci garantuju sigurnost i izdržljivost prilikom prevoza tereta. Uz Cam Logico krovne nosace, možete biti uvereni da je vaš teret dobro osiguran dok se krećete ka odredištu.

Jednostavna i brza montaža

Cam Logico krovni nosaci se isporučuju kao kompletni set spreman za ugradnju. Bez obzira da li putujete na duže ili kraće udaljenosti, ovi nosaci omogućavaju jednostavnu montažu i demontažu za sve vaše potrebe prevoza. Ne gubite vreme na komplikovano pričvršćivanje tereta – uz Cam Logico krovne nosace, sve je brzo i jednostavno.

Višenamenska upotreba za različite vrste tereta

Krovni nosaci Reno Twingo I (1993-2007) 3 vrata – Cam Logico 41015 su neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira da li se bavite sportom ili jednostavno želite više prostora za prtljag, ovi nosaci omogućavaju višenamensku upotrebu i omogućavaju vam da lako nosite sve što vam je potrebno na putovanjima.

Specifikacije:

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape)
  • Sadrže kompletan set adaptera i crne pokrove od polipropilena
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila)
  • Dimenzije poprečnog preseka: 40x25mm
  • Debljina čeličnog profila: 1,2mm
  • Crni plastični omotač osigurava dobro prianjanje i zaštitu od UV zraka
  • Preporučena nosivost: 50kg

Prednosti

  • Siguran i izdržljiv materijal: Kvalitetan čelični profil pruža izuzetnu sigurnost i izdržljivost tokom prevoza tereta.
  • Jednostavna montaža: Kompletni set spreman za ugradnju omogućava brzu i jednostavnu montažu, bez gubljenja vremena.
  • Višenamenska upotreba: Omogućava montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle, pružajući vam fleksibilnost i dodatni prostor za sve potrebe.

Neka Cam Logico krovni nosaci Reno Twingo I (1993-2007) 3 vrata budu vaš izbor za siguran i jednostavan prevoz tereta na vašem vozilu. Ne morate brinuti o sigurnosti i sigurnosti vašeg tereta, jer su ovi nosaci projektovani da izdrže sve izazove puta. Ne gubite vreme na komplikovane montaže – uz Cam Logico krovne nosace, sve je brzo i jednostavno. Nabavite svoj set danas i uživajte u udobnosti i praktičnosti prilikom prevoza tereta!

Posetite OXO MARKET i pronađite našu celokupnu ponudu krovnih nosaca. Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954. Naš tim stručnjaka će vam rado pomoći.

Napomena: Krovni nosaci Reno Twingo I (1993-2007) 3 vrata – Cam Logico 41015 su dizajnirani samo za vozila koja imaju ili nemaju pričvršćene tačke (bez uzdužnih šina).

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja