рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Scenic X-Mod (2009-2016), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13135 Kategorija:

KROVNI NOSACI RENO SCENIC X-MOD (2009-2016), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1


Krovni nosaci Reno Scenic X-Mod su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosaci pružaju sigurnost i pouzdanost tokom vožnje. Nordrive krovni nosaci se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju, što ih čini jednostavnim za montažu na vaše vozilo. Svi Nordrive krovni nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat, što dodatno garantuje njihovu kvalitetu i bezbednost.

Specifikacije:

  • Tip: Krovni nosaci
  • Model: Reno Scenic X-Mod (2009-2016)
  • Materijal: Celicne sipke
  • Brend: Nordrive
  • Model: SnapFit 1

Montaža:

Šipke ovih krovnih nosaca su teleskopske, izrađene od visokokvalitetnog čelika, što ih čini prilagodljivim različitim tipovima vozila. Dizajnirane su tako da se mogu jednostavno montirati na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Krovne šape, koje se montiraju na krovne šine, imaju čelični pojas koji omogućava sigurno prianjanje i sprečava klizanje. Ove krovne šape takođe su obložene EPDM gumom kako bi zaštitile krovne šine od ogrebotina. Dodatna sigurnost pruža bezbednosna brava.

Napomena: Ovi krovni nosaci su namenjeni isključivo vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosace je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg.

Sigurnost i Uputstva:

Važno je da pažljivo pročitate uputstva za montažu kako biste se uverili da pravilno instalirate ove nosace na svoje vozilo. Takođe, preporučujemo da pročitate bezbednosna upustva i striktno se pridržavate svih navedenih pravila. Sigurnost na putu je izuzetno važna, stoga je važno da se adekvatno pripremite i obezbedite pravilnu montažu.

Prednosti:

  • Jednostavna montaža: Kompletan set za montažu nosaca je spreman za upotrebu, što znaci da ćete ih brzo i lako postaviti na svoje vozilo.
  • Visokokvalitetan materijal: Celicne sipke pružaju izuzetnu izdržljivost i sigurnost tokom vožnje. Možete biti sigurni da će vaša teret biti čvrsto i sigurno pričvršćena.
  • Sertifikovana bezbednost: Sa GS-TÜV sertifikatom, ovaj set krovnih nosaca je dobio potvrdu za svoju bezbednost i kvalitet. Možete vožnju obavljati bez brige i sa potpunim poverenjem.

Poručite sada!

Ne gubite više vreme i obezbedite sebi kvalitetne krovne nosace za vaše vozilo. Kliknite na dugme “Dodaj u korpu” i postanite ponosni vlasnik ovog izuzetnog proizvoda. Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte putem naše zvanične stranice.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosaca

Slika je ilustrativna. Proizvod se može razlikovati od prikazanog.

“Sigurno i pouzdano montirajte teret na krov svog vozila uz krovne nosace Reno Scenic X-Mod. Ovi kvalitetni nosaci su jednostavni za montažu i pružaju izuzetnu sigurnost tokom vožnje. Verujte mi, u mom iskustvu, ovi nosaci su nezamenjivi kada je potrebno preneti teret na krovu. Uverite se sami i naručite svoj set danas!”

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja