рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Reno Scenic X-Mod (2009-2013), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5787 Kategorija:

KROVNI NOSAČI RENO SCENIC X-MOD (2009-2013), ALU ŠIPKE – NORDDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači su neophodni za sve vaše potrebe transporta na automobilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači pružaju sigurnost i pouzdanost. Dokaz kvaliteta je GS-TÜV sertifikat koji svi Nordrive krovni nosači poseduju.

Specifikacije:

  • Prikladni za Reno Scenic X-Mod (2009-2013)
  • Tip: Alu šipke
  • Model: Nordrive RailPro M
  • Dužina šipki: 120cm
  • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Povećajte kapacitet vašeg vozila sa Nordrive krovnim nosačima

Krovni nosači Reno Scenic X-Mod (2009-2013), alu šipke – Nordrive RailPro M su kompletan set koji vam omogućava da lako i bezbedno prevozite teret na krovu vašeg automobila. Bilo da vam je potreban prostor za krovne kofere, ski nosače ili nosače za bicikle, Nordrive krovni nosači su pravo rešenje.

Dizajnirane sa posebnom pažnjom na detalje, ove aluminijumske šipke su eloksirane i poseduju kanale. U te kanale se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje, što dodatno štiti vaš teret od oštećenja. Ovi kanali takođe omogućavaju jednostavnu montažu nosača za skije i nosača za bicikle uz koje dobijate T-profile.

Krovne šape, koje su elegantnog dizajna, izrađene su od visoko otporne kompozitne plastike. Zahvaljujući posebnom dizajnu, osiguravaju maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, pružajući vam dodatnu sigurnost protiv krađe.

Ugradnja i korišćenje krovnih nosača je jednostavno. Priloženo Upustvo za Montiranje će vam detaljno objasniti ceo proces montaže, dok Bezbednosno Upustvo pruža važne informacije o sigurnom korišćenju ovog proizvoda.

Sa Nordrive krovnim nosačima možete biti sigurni da će vaš teret biti siguran, bez obzira da li je reč o porodičnom putovanju ili avanturi u prirodi. Pružajući vam dodatni prostor i mogućnost transporta svega što vam je potrebno, ovi krovni nosači će vaše putovanje učiniti udobnijim i praktičnijim.

Prednosti

  • Povećajte kapacitet vozila: Sa ovim krovnim nosačima, možete preneti više prtljaga, sportske opreme ili drugih tereta koji vam je potreban.
  • Sigurnost i pouzdanost: Nordrive krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnih materijala i poseduju GS-TÜV sertifikat, garantujući vam sigurnost tokom putovanja.
  • Jednostavna montaža i korišćenje: Ugradnja je jednostavna uz priloženo Upustvo za Montiranje, a korišćenje je intuitivno i praktično.

Nordrive krovni nosači su najbolji izbor za vaše vozilo. Nabavite ih danas i uživajte u sigurnom i udobnom putovanju sa svom potrebnom opremom.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja