рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Reno Scenic (2013-2016), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5786 Kategorija:

KROVNI NOSAČI RENO SCENIC (2013-2016), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Prednosti

  • Izuzetno visok kvalitet i pouzdanost
  • Lako i brzo montiranje
  • GS-TÜV sertifikat za sigurnost

Nordrive RailPro M su krovni nosači idealni za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila i isporučuju se kao kompletan set spreman za ugradnju. Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke, standardnu šinu ili niskoprofilnu šinu, Nordrive RailPro M će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Šipke su napravljene od eloksiranog aluminijuma i opremljene kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje. Ovi profili ne samo da štite vaš prtljag od oštećenja, već i sprečavaju klizanje prilikom transporta. Za dodatnu sigurnost, kanali na šipkama omogućavaju montažu nosača za skije i nosača za biciklove. Uz kupovinu krovnih nosača, takođe dobijate T-profile koji se idealno uklapaju u kanale i omogućavaju montažu dodatnih nosača.

Montaža krovnih šipki na krovne šape je veoma jednostavna, jer se donji kanali šipki oblikuju tako da se šape lako navlače. Nakon montiranja šipki, krajevi se zaštićuju gumiranim poklopcima. Krovne šape su izuzetno otporne i dizajnirane su da se na siguran način pričvrste na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Uz krovne šape dobijate bezbednosne brave sa 3 ključa.

Važno je napomenuti da je ovaj model krovnih nosača namenjen samo za vozila koja su opremljena standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Dužina šipki je 120cm.

Pre montaže, molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje i da proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, strogo se pridržavajte bezbednosnih uputstava kako biste osigurali sigurnu upotrebu nosača.

Pogledajte zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET da biste saznali više detalja. Takođe, možete pogledati i ostale krovne nosače u našoj ponudi.

Orderovi sada i obezbedite siguran i praktičan prevoz vašeg prtljaga.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja