рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Reno Megane (IV) Sport Tourer (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fuse

27.800 рсд

SKU: GTC7464 Kategorija:

KROVNI NOSAČI RENO MEGANE (IV) SPORT TOURER (2016-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FUSE

Napravljeni za potrebe prevoza na vašem vozilu

Prednosti

  • Aerodinamične aluminijumske šipke
  • Sertifikati: GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU
  • Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima

Krovni nosači Reno Megane (IV) Sport Tourer (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fuse predstavljaju savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Ovi krovni nosači su izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, što garantuje izdržljivost i sigurnost pri transportu tereta na krovu vašeg vozila.

Sa Cruz Airo Fuse krovnim nosačima, vaš Renault Megane Sport Tourer će dobiti funkcionalnost koja će zadovoljiti sve vaše potrebe. Ovi nosači su dizajnirani sa fokusom na vašu sigurnost i udobnost pri prevozu raznih tereta.

Iskoristite prednosti aerodinamičnih aluminijumskih šipki

Prednost ovih krovnih nosača je njihov integrisan i ekskluzivan dizajn. Cruz Airo Fuse krovne šipke su oblikovane kao aerodinamično krilo, čime se smanjuje otpor vetra i buka prilikom vožnje, u poređenju sa jeftinijim nosačima. Ove šipke savršeno se prilagođavaju dizajnu i estetskom izgledu modernih vozila.

Elegantan dizajn i izuzetan aerodinamički koeficijent

Krovne šipke Cruz Airo Fuse su sigurne i izdržljive, ali istovremeno i veoma atraktivne. Njihov ekskluzivan dizajn će dodati eleganciju vašem vozilu i istaći njegovu jedinstvenost.

Jednostavna montaža i svestranost

Montaža ovih krovnih nosača je veoma jednostavna i laka. Uz krovnii nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje koje će dodatno obezbediti vaše terete prilikom transporta.

Sigurnost prilikom montaže

Set za montažu krovnih nosača se isporučuje u kompletu od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Cena ovog proizvoda se odnosi na kompletan set.

Najbolji izbor za vaš Renault Megane Sport Tourer

Krovni nosači Reno Megane (IV) Sport Tourer (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fuse su specijalno dizajnirani za Renault Megane Sport Tourer. Ovi nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za biciklu.

Cruz je renomirani proizvođač krovnih nosača, koji garantuje kvalitet i pouzdanost. Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što dodatno potvrđuje njihovu bezbednost i kvalitet.

Pri kupovini krovnih nosača za vaš Renault Megane Sport Tourer, nudimo vam i besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima. Naši stručni tehničari će se pobrinuti da nosači budu pravilno i sigurno montirani na vaše vozilo.

Specifikacije:

  • Krovne šipke – Cruz Airo Fuse
  • Dužina šipki: 90cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Obezbedite siguran i udoban prevoz tereta

Sa krovnim nosačima Reno Megane (IV) Sport Tourer (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fuse, transportovanje tereta na krovu vašeg vozila neće biti samo sigurno, već i udobno. Uživajte u svim prednostima ovih visoko kvalitetnih krovnih nosača i obezbedite sebi i svojoj porodici udobnost i sigurnost pri prevozu tereta na vašem vozilu.

Nabavite svoje krovne nosače Renault Megane (IV) Sport Tourer (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fuse danas i uživajte u bezbrižnom prevozu tereta na svom vozilu.

Prednosti:

  • Aerodinamične aluminijumske šipke
  • Sertifikati: GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU

Poručite danas i obezbedite najbolje krovne nosače za vaš Renault Megane Sport Tourer!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja