рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Megane IV Grand Coupe (2016-) 4 vrata – Cam Logico 41146

7.800 рсд

SKU: GTC5192 Kategorija:

KROVNI NOSACI RENO MEGANE IV GRAND COUPE (2016-) 4 VRATA – CAM LOGICO 41146

Sve što trebate znati o krovnom nosaču za vaš Reno Megane IV Grand Coupe

Krovni nosači su neophodni za sve vaše potrebe prijevoza na vašem vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Cam Logico krovni nosači su savršeno rješenje za vaše potrebe. Ovaj kompletan set dolazi spreman za ugradnju i dostupan je u različitim verzijama, prilagođenim vrsti krova na vašem vozilu. Bez obzira trebate li krovne nosače za krovne kutije, nosače za skije ili bicikle, ovaj set ima sve što vam treba.

Odgovarajući set krovni nosača za vaš Reno Megane IV Grand Coupe

Kako biste bili sigurni da ovaj set krovnih nosača odgovara vašem vozilu, bitno je napomenuti da je namijenjen samo vozilima s ili bez pričvrsnih točaka (bez uzdužnih šina!). Ovaj set sadrži sve što vam treba, uključujući četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape) s adapterima i crnim poklopcima od polipropilena. Također dolazi s dvije čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, ovisno o modelu vašeg automobila. Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake. S ovim setom, vaša vozila može nositi do 50kg tereta.

Kako znati da li su ovi krovni nosači pravi za vaše vozilo

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš Reno Megane IV Grand Coupe, slobodno nas nazovite na broj 021/442-954. Naš stručni tim će vam rado pomoći i pružiti sve potrebne informacije.

Posjetite službenu stranicu za više informacija

Ukoliko želite saznati više o ovom proizvodu ili pogledati našu kompletnu ponudu krovnih nosača, posjetite službenu stranicu proizvoda. Ovdje ćete pronaći sve informacije koje vam trebaju kako biste donijeli pravu odluku.

Prednosti

  • Svi potrebni dijelovi za jednostavnu instalaciju su uključeni
  • Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila za dugotrajnu upotrebu
  • Prikladno rješenje za sve vrste prijevoza

Sada je pravo vrijeme za kupnju

Nemojte čekati! Iskoristite priliku i kupite krovne nosače za svoj Reno Megane IV Grand Coupe danas. Posjetite OXO MARKET i osigurajte si kvalitetne nosače za vaše potrebe prijevoza.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja