рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Laguna II Grandtour (2001-2007), celicne sipke – Nordrive Club M

5.200 рсд

SKU: GTC14114 Kategorija:

KROVNI NOSAČI RENO LAGUNA II GRANDTOUR (2001-2007), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE CLUB M

Prednosti:

  • Jednostavna montaža
  • Visoko kvalitetan čelik
  • Prilagodljivost većini vozila

Krovni nosači Reno Laguna II Grandtour su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači su dizajnirani da budu izdržljivi i pouzdani.

Nordrive krovni nosači su kompletan set spreman za ugradnju, što znači da ćete brzo i lako moći da ih postavite na svoje vozilo. Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke, standardnu šinu ili niskoprofilnu šinu, Nordrive ima nosače koji će se savršeno uklopiti.

Ono što Nordrive krovne nosače čini posebnim je GS-TÜV sertifikat koji poseduju. Ovo je dokaz da su nosači prošli stroge bezbednosne standarde, tako da možete biti uvereni da su vaši tereti sigurno montirani i da će ostati na mestu tokom puta.

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa ovim nosačima, imaćete mogućnost da lokalno ili na dužim putovanjima ponesete sve što vam je potrebno, bez da vam se unutrašnji prostor vozila pretrpa. Takođe, krovni nosači će vam pružiti dodatni prostor za prevoz tereta koji ne može stati u prtljažnik.

Šipke krovnih nosača su napravljene od visokokvalitetnog čelika koji je presvučen PVC plastikom otpornom na klizanje i ogrebotine. Ovo će vam omogućiti da sigurno i lako montirate teret na nosače, bez straha da će se kliziti ili ostavljati tragove na površini.

Montaža nosača je veoma jednostavna, zahvaljujući donjim kanalima koji su oblikovani da omoguće lako navlačenje krovnih šapa. Nakon montiranja šipki, štitni gumeni poklopci se stavljaju na krajeve šipki kako bi ih dodatno zaštitili.

Krovne šape nosača imaju podesivu visinu i širinu, što omogućava maksimalnu prilagodljivost većini originalnih krovnih uzdužnih šina. Jastučići na krovnim šapama su napravljeni od mekanog TPE materijala kako bi sprečili ogrebotine na uzdužnim šinama i garantovali maksimalno prianjanje na šine.

Vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova mogu koristiti ovaj model krovnih nosača. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, dok je maksimalna nosivost 100kg.

Za sigurnu upotrebu, molimo vas da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje i proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta. Takođe, preporučujemo da se strogo pridržavate Bezbednosnih Uputstava kako biste osigurali siguran i bezbrižan prevoz tereta.

Nordrive je renomirana marka koja se bavi proizvodnjom opreme za prevoz tereta već godinama. Njihovi proizvodi su visokog kvaliteta, što je potvrđeno GS-TÜV sertifikatom. Uz krovne nosače Reno Laguna II Grandtour (2001-2007), celicne sipke – Nordrive Club M, možete se osloniti na izdržljivost, sigurnost i praktičnost.

Pogledajte još sličnih proizvoda u našoj ponudi i pronađite idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza.

Prednosti:

  • Jednostavna montaža
  • Visoko kvalitetan čelik
  • Prilagodljivost većini vozila

Naručite svoje Nordrive krovne nosače Reno Laguna II Grandtour (2001-2007), celicne sipke – Nordrive Club M danas i uživajte u praktičnosti i sigurnosti pri prevozu tereta.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja