рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Reno Laguna II Grandtour (2001-2007), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5818 Kategorija:

KROVNI NOSAČI RENO LAGUNA II GRANDTOUR (2001-2007), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Rešenje za efikasan prevoz na vašem vozilu

Nordrive RailPro M krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set spremni za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim tipu krova vašeg vozila. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu sigurnost i pouzdanost.

Kvalitet i funkcionalnost

Krovni nosači su neophodan deo opreme za montiranje kofera, ski nosača ili nosača za bicikle na krovu vašeg vozila. Nordrive RailPro M krovni nosači su specijalno dizajnirani da pruže maksimalnu podršku i sigurnost prilikom prevoza tereta na krovu automobila.

Jednostavna i sigurna montaža

Šipke krovnih nosača izrađene su od eloksiranog aluminijuma i poseduju kanale u koje se ubacuju gumeni profili. Ovi profili služe kao zaštita od klizanja tereta i sprečavaju oštećenja. Kanali na šipkama omogućavaju laku montažu nosača za skije i bicikle. Donji kanali su oblikovani na način koji omogućava jednostavno navlačenje krovnih šapa i lako montiranje krovnih nosača. Nakon montiranja šipki, krajevi se štite gumiranim poklopcima.

Krovne šape, izrađene od visoko otporne kompozitne plastike, postavljaju se na uzdužne krovne šine automobila. Hvatači omogućavaju čvrsto pričvršćivanje krovnih šapa na šine, pružajući maksimalno prianjanje i sigurnost. Uz krovne šape, dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, koje će dodatno osigurati vaš teret.

Specifikacije

 • Model: Krovni nosači Reno Laguna II Grandtour (2001-2007), alu šipke – Nordrive RailPro M
 • Maksimalno rastojanje između šina za montažu: 112,5 cm
 • Maksimalna nosivost: 100 kg
 • Dužina šipki: 120 cm

Prednosti

 • Izuzetan kvalitet: Nordrive RailPro M krovni nosači izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje dugotrajnost i pouzdanost.
 • Jednostavna montaža: Zahvaljujući specijalno dizajniranim kanalima i krovnim šapama, montaža ovih nosača je brza i jednostavna.
 • Siguran prevoz: Krovni nosači pružaju maksimalnu sigurnost i podršku prilikom prevoza tereta na krovu vašeg vozila.

Naručite Nordrive RailPro M krovne nosače za Reno Laguna II Grandtour (2001-2007) i obezbedite sebi efikasan i siguran prevoz tereta na krovu vašeg vozila.

Za više informacija i poručivanje posetite zvaničnu stranicu proizvoda.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite idealan model za vaše vozilo.


Prednosti:

 • Izuzetan kvalitet izrade
 • Jednostavna montaža
 • Siguran prevoz tereta

Poručite odmah i uživajte u bezbednom i sigurnom prevozu tereta sa Nordrive RailPro M krovnim nosačima!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja