рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Laguna II (2001-2007) 5 vrata – Cam Logico 41018

7.800 рсд

SKU: GTC10713 Kategorija:

KROVNI NOSACI RENO LAGUNA II (2001-2007) 5 VRATA – CAM LOGICO 41018


Tehničke karakteristike:

  • Čelični profil – Kvalitetan čelični profil osigurava dugotrajnost i pouzdanost krovni nosača.

  • Kompletan set – Cam Logico krovni nosači se isporučuju kao potpun set spreman za ugradnju.

  • Različite verzije – Dostupne su različite verzije krovinih nosača, prilagođene tipu krova vašeg vozila.

  • Višenamenski – Krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla.

Opis proizvoda:

Krovni nosaci Reno Laguna II (2001-2007) 5 vrata – Cam Logico 41018 su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači pružaju izuzetnu snagu i izdržljivost.

Ovaj kompletan set krovni nosača je sve što vam je potrebno da biste imali praktičan i siguran način za prevoz tereta na krovu vašeg vozila. Sa krovnom nosačem Cam Logico 41018, možete bezbedno prevoziti sve što vam je potrebno, bez brige o sigurnosti ili stabilnosti.

Svaki set uključuje četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletnim setom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena. Takođe, uključene su i dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila, sa presekom od 40x25mm i debljinom od 1,2mm. Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetnu otpornost na UV zrake.

Krovni nosač Reno Laguna II (2001-2007) 5 vrata – Cam Logico 41018, ima preporučenu nosivost od 50kg, što znači da možete bezbedno prevoziti teret na krovu vašeg vozila. Bilo da je reč o teškim koferima, skijama ili biciklima, ovi krovni nosači će vam pružiti sigurnost i stabilnost tokom putovanja.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš auto, možete nas pozvati na broj 021/442-954 i naši stručnjaci će vam sa zadovoljstvom pomoći da pronađete pravi model za vaše vozilo.

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda kako biste se detaljnije informisali. Takođe, pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite najbolje rešenje za vaše potrebe prevoza na vozilu.

Prednosti:

  • Izuzetna snaga – Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači pružaju izuzetnu snagu i izdržljivost.

  • Kompletan set – Dobijate sve što vam je potrebno za ugradnju i korišćenje krovni nosača.

  • Sigurnost i stabilnost – Sa preporučenom nosivošću od 50kg, ovi krovni nosači pružaju sigurnost i stabilnost tokom putovanja.


VAŠE VOZILO ZASLUŽUJE NAJBOLJE! Poručite Krovne nosace Reno Laguna II (2001-2007) 5 vrata – Cam Logico 41018 i obezbedite sigurno i praktično prevoz tereta na krovu svog vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja