рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Reno Kangoo 5 vrata (2019-2021), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5817 Kategorija:

KROVNI NOSAČI RENO KANGOO 5 VRATA (2019-2021), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M


Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu!

Krovni nosači Reno Kangoo 5 vrata (2019-2021), alu šipke – Nordrive RailPro M su visokokvalitetni krovni nosači koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Izrađeni od aluminijumskog profila izuzetnog kvaliteta, ovaj kompletan set krovnih nosača je spreman za ugradnju čim stigne kod vas. Nordrive krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vašeg vozila, kako sa pričvrsnim tačkama, tako i bez njih, sa standardnom šinom ili niskoprofilnom šinom. Takođe, važno je napomenuti da svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat.

Prednosti:

  • Kvalitetan materijal: Krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, što im garantuje izuzetnu izdržljivost i dugotrajnost.
  • Praktičnost i lakoća montaže: Ovi krovni nosači su jednostavni za ugradnju, tako da ih svako može postaviti na svoje vozilo bez ikakvih problema.
  • Višenamenski: Pored toga što omogućavaju montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle, ovi nosači su izuzetno svestrani i prilagodljivi, pa ih možete koristiti u razne svrhe.

Krovni nosači za bezbedan prevoz vaših stvari

Krovni nosači Reno Kangoo 5 vrata (2019-2021), alu šipke – Nordrive RailPro M su odlično rešenje za sve vaše transportne potrebe. Bilo da planirate da nosite krovne koferiće za putovanje, ski opremu za zimske avanture ili bicikle za sve one sportske aktivnosti, ovi krovni nosači će vam omogućiti da to uradite na efikasan i siguran način.

Šipke na ovim krovni nosačima su izrađene od eloksiranog aluminijuma i imaju posebne kanale u koje se ubacuju gumeni profili koji sprečavaju klizanje i štite od oštećenja. To omogućava montažu nosača za skije i bicikle, koje ćete dobiti zajedno sa T-profilima koji savršeno odgovaraju kanalima na šipkama. Montaža je jednostavna, zahvaljujući donjim kanalima koji su dizajnirani da olakšaju navlačenje krovnih šapa na nosače. Nakon montaže, krajeve šipki možete zaštititi gumenim poklopcima.

Krovne šape koje dolaze sa ovim krovni nosačima imaju elegantan dizajn i izrađene su od visoko otporne kompozitne plastike. One se pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila pomoću hvatača, pružajući maksimalno prianjanje i sigurnost. Uz krovne šape, dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, tako da možete biti sigurni da su vaše stvari bezbedno pričvršćene na krovu vozila.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Dužina šipki je 120cm.

Da biste sigurno koristili ove nosače, preporučujemo da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje i proverite da li su svi potrebni delovi iz navedenog seta tu. Takođe, molimo vas da pročitate Bezbednosno Upustvo i strogo se pridržavate navedenih pravila kako biste osigurali sigurnost vaših stvari i drugih učesnika u saobraćaju.


Prednosti:

  • Kvalitetan materijal
  • Praktičnost i lakoća montaže
  • Višenamenski

Za više informacija o ovom proizvodu, posetite zvaničnu stranicu proizvoda.

Pogledajte sve krovne nosače u našoj ponudi na OXO MARKET.


POZOVITE ODMARAKET I NARUČITE VAŠE KROVNE NOSAČE DANAS!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja