рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Reno Kangoo 5 vrata (2011-2013), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5814 Kategorija:

KROVNI NOSAČI RENO KANGOO 5 VRATA (2011-2013), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Kompletan set krovih nosača za vaše vozilo

Želite li rešenje za sve svoje potrebe prevoza na vašem vozilu? Krovni nosači Reno Kangoo 5 vrata (2011-2013), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealan izbor. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su neophodan detalj koji će vam omogućiti montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti o tipu krova vozila.

Sertifikovani kvalitet
Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, koji garantuje vrhunski kvalitet proizvoda. Možete biti sigurni da ćete dobiti pouzdan i siguran set krovnih nosača koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Lako montiranje i sigurnost
Krovne šape koje dolaze uz krovne nosače su elegantnog dizajna i izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti. One se jednostavno pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila i osiguravaju maksimalno prianjanje i sigurnost. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, kako biste zaštitili svoje nosače od krađe.

Fleksibilnost i prilagodljivost
Šipke su od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje oštećenja. Ovi kanali omogućavaju montažu nosača za skije i nosača za bicikle, pružajući vam dodatnu fleksibilnost u korišćenju krovne nosače. Donji kanali su posebno oblikovani da omoguće jednostavno montiranje krovnih šipki na krovne šape, bez komplikacija.

Specifikacije:
– Model: Reno Kangoo 5 vrata (2011-2013)
– Tip: Alu šipke
– Marka: Nordrive RailPro M
– Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
– Maksimalna nosivost: 100kg
– Dužina šipki: 120cm

Sigurnost je na prvom mestu
Da biste sigurno koristili ove krovne nosače, molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje i provereite da li su svi potrebni delovi iz seta na broju. Takođe, preporučujemo da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava kako bi se izbegle eventualne nezgode.

Dobrodošli u svet Nordrive krovnih nosača
Pozivamo vas da posetite zvaničnu stranicu proizvoda za više informacija o ovim krovni nosačima i da pogledate i ostala rešenja u našoj ponudi. Samo kod nas možete pronaći krovne nosače koji će vam omogućiti udobnu i sigurnu vožnju i efikasno transportovanje tereta.

Prednosti:
– Visokokvalitetni aluminijumski profil
– GS-TÜV sertifikat za pouzdanost i sigurnost
– Lako montiranje i sigurno prianjanje
– Fleksibilna upotreba sa mogućnosti montaže nosača za skije i bicikle
– Bezbednosne brave sa 3 ključa
– Pogodno za vozila sa standardnim uzdužnim šinama
– Maksimalno rastojanje između šina: 112,5cm
– Maksimalna nosivost: 100kg
– Dužina šipki: 120cm

Nabavite svoj set krovnih nosača Reno Kangoo 5 vrata (2011-2013), alu šipke – Nordrive RailPro M i budite spremni za sve izazove u prevozu. Kliknite na dugme “Dodaj u korpu” i osigurajte svoj set po povoljnoj ceni, samo na OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja