рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Reno Grand Scenic (IV) MPV 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9325 Kategorija:

KROVNI NOSAČI RENO GRAND SCENIC (IV) MPV 5 VRATA (2016-), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, krovni nosači su dostupni kao kompletan set spreman za ugradnju. Sa različitim verzijama u zavisnosti od tipa krova automobila, ovi nosači predstavljaju savršeno rešenje za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Certifikovana kvaliteta

Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To garantuje sigurnost i pouzdanost proizvoda. Kao dodatnu pogodnost, svaki kupac ima mogućnost besplatne montaže krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima.

Sigurno i stabilno

Krovne šipke Cruz Oplus AT su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, pružajući sigurnost i stabilnost tokom prevoza. Hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Ove šipke su dizajnirane da budu jednostavne za postavljanje dodatne opreme kao što su krovni koferi, bicikli ili ski oprema.

Lako montiranje

Set krovnih nosača uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Montaža je jednostavna i može se izvršiti bez dodatnih napora. Dužina šipki je 128cm, dok je maksimalna nosivost 75kg.

Kompatibilnost

Krovni nosači su posebno dizajnirani za Reno Grand Scenic (IV) MPV sa 5 vrata, modeli od 2016. godine. Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, koje su ipak opcionalne i neophodne samo za vozila gde se nosač montira na rub od vrata.

Bezbednost je na prvom mestu

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu krovnih šipki i krovnog kita kako biste obezbedili ispravnu i sigurnu instalaciju. Sva bezbednosna pravila moraju se strogo poštovati kako bi se izbegle neželjene situacije prilikom prevoza.

Zaključak

Krovni nosači Reno Grand Scenic (IV) MPV 5 vrata (2016-) sa aluminijumskim šipkama Cruz Oplus AT su vrhunsko rešenje za prevoz svih vrsta tereta na vašem vozilu. Dizajnirani su sa fokusom na sigurnost, stabilnost i jednostavnost montaže. Ovi nosači su vaš pouzdan partner u svim avanturama koje vas očekuju. Naručite svoj set krovnih nosača danas i uživajte u bezbednom i udobnom putovanju.

Prednosti

  • Sigurno i stabilno montiranje tereta na krovu vozila
  • Jednostavna i brza montaža bez potrebe za dodatnim alatima
  • Kompatibilni sa modelima Reno Grand Scenic (IV) MPV 5 vrata (2016-)
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja