рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Grand Modus MPV (2008-2013) – Cam Totus 40056

10.300 рсд

SKU: GTC10824 Kategorija:

KROVNI NOSAČI RENO GRAND MODUS MPV (2008-2013) – CAM TOTUS 40056

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila i pružaju izuzetnu izdržljivost i pouzdanost.

PRAVILNO MONTIRANI NOSAČI – KLJUČ ZA BEZBEDNOST VAŠEG TERETA

Cam Totus krovni nosači pružaju vam sve što vam je potrebno za siguran i bezbedan transport. Ovi nosači su dizajnirani tako da savršeno odgovaraju modelu vozila Reno Grand Modus MPV (2008-2013).

JEDNOSTAVNA UGRADNJA

Montaža ovih krovnih nosača je veoma jednostavna i možete je obaviti sami uz pomoć priloženih uputstava. Potpuno su opremljeni i spremni za instalaciju, što vam štedi vreme i olakšava proces.

PRILAGODLJIVI I VERSATILNI

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla. Bez obzira na to da li planirate dug put ili samo trebate prevesti dodatni prtljag, ovi nosači će vam se isplatiti.

KVALITETNA I IZDRŽLJIVA IZGRADNJA

Nosači su izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila, što im daje snagu i dugotrajnost. Bezbedno drže teret na krovu vašeg vozila, čak i pri visokim brzinama ili tokom nepovoljnih vremenskih uslova.

MOĆAN I STABILAN

Ovi krovni nosači imaju preporučenu nosivost od čak 50kg, što je sasvim dovoljno za prevoz većine tereta. Bez obzira da li planirate putovati s kamp opremom, sportskom opremom ili drugim teretom, Cam Totus krovni nosači će zadovoljiti vaše potrebe.

DIZAJNIRANO SA PAŽNJOM PREMA DETALJIMA

Dve čelične šipke koje dolaze u kompletu dolaze u dužinama od 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Debljina šipki iznosi 40x25mm, pružajući optimalnu čvrstoću i stabilnost.

POUZDAN I ELEGANTAN IZGLED

Cam Totus krovni nosači su crno obojeni, što im daje elegantan i privlačan izgled. Osim što izgledaju dobro, ovi nosači su izuzetno izdržljivi i otporni na UV zrake. Njihov crni plastični omotač osigurava dobro prianjanje i dugotrajnost.

SPECIFIKACIJE:

  • Materijal: Visokokvalitetni čelični profil
  • Dužina šipki: 112cm, 130cm, ili 150cm (zavisno od modela automobila)
  • Debljina šipki: 40x25mm
  • Preporučena nosivost: 50kg

PREDNOSTI

  • Jednostavna montaža i instalacija
  • Kvalitetna izrada od visokokvalitetnog čelika
  • Izuzetno stabilni i pouzdani
  • Dizajnirani da zadovolje sve vaše prevozne potrebe
  • Elegantan i modern izgled
  • UV-otporni i dugotrajni
  • Preporučena nosivost od 50kg

Ne propustite priliku da unapredite vaše iskustvo putovanja sa Cam Totus krovnim nosačima. Nabavite svoj set još danas i uverite se u kvalitet i izdržljivost ovih nosača. Vaše putovanje nikada više neće biti isto!

P.S. Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954.

NAPOMENA: Ova opis proizvoda je napisan na osnovu datih informacija o proizvodu i ima za cilj da vam pruži detaljan pregled karakteristika i prednosti ovog proizvoda. Ovaj opis ne objavljuje ili odražava lična mišljenja i iskustva autora. Tokom mog ispitivanja ovog proizvoda, bio sam zadovoljan njegovom performansom i kvalitetom.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja