рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Espace III MPV (1996-2002) sa fiksnim tačkama – Cam Logico 41021

7.800 рсд

SKU: GTC5207 Kategorija:

KROVNI NOSAČI RENO ESPACE III MPV (1996-2002) SA FIKSNIM TAČKAMA – CAM LOGICO 41021

Kompletan set kvalitetnih krovnih nosača za vaše vozilo!

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila i pružaju izuzetnu čvrstinu i stabilnost. Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletni set spremni za montažu, što vam omogućava jednostavnu i brzu instalaciju. Ovi nosači su posebno dizajnirani za modele Reno Espace III MPV (1996-2002) sa fiksnim tačkama.

NAPOMENA: Ovi krovni nosači su namenjeni isključivo vozilima koja imaju fiksne tačke za montažu, bez uzdužnih šina!

Specifikacija:

  • Čelični nosači za pričvršćivanje (krovne sape) u crnoj boji
  • Kompletan set adaptera i poklopaca od polipropilena za pričvršćivanje
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (zavisno od modela automobila)
  • Dimenzije poprečnog preseka šipki: 40x25mm
  • Debljina čeličnog profila: 1,2mm
  • Crni plastični omotač šipki osigurava dobro prianjanje i otpornost na UV zrake
  • Preporučena nosivost: 50kg

Prednosti krovnih nosača Reno Espace III MPV:

  • Jednostavna montaža: Ovi krovni nosači dolaze kao kompletni set, spremni za instalaciju na vaše vozilo. Uz priložene adaptere i poklopce, možete lako i brzo postaviti nosače i pričvrstiti ih na fiksne tačke automobila.

  • Visokokvalitetni materijali: Nosači su izrađeni od čeličnog profila visoke čvrstine, što im pruža izuzetnu stabilnost i sigurnost prilikom prevoza tereta. Takođe, crni plastični omotač šipki štiti od oštećenja i pruža dodatnu zaštitu od UV zraka.

  • Svestranost: Ovi krovni nosači odgovaraju modelima Reno Espace III MPV (1996-2002) sa fiksnim tačkama. Bez obzira da li želite da montirate krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle, ovi nosači pružaju fleksibilnost i mogućnost prilagođavanja različitim potrebama.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača!

Sada je pravo vreme da unapredite svoje vozilo sa kvalitetnim krovnim nosačima Reno Espace III MPV (1996-2002) sa fiksnim tačkama – Cam Logico 41021. Ovi nosači će pružiti sigurnost i funkcionalnost prilikom prevoza tereta. Bez obzira da li planirate putovanje sa porodicom ili aktivnosti na otvorenom, ovaj set nosača će vam omogućiti da prenosite sve što vam je potrebno bez problema.

Narudžba je jednostavna – samo dodajte proizvod u korpu i sledite jednostavne korake za kupovinu. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa ovim proizvodom, slobodno nas pozovite na 021/442-954 ili posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda.

Investirajte u svoje putovanje i osigurajte da vaša vozila budu opremljena najboljim krovim nosačima. Izaberite Cam Logico 41021 krovne nosače za Reno Espace III MPV (1996-2002) sa fiksnim tačkama i osigurajte sigurnost i udobnost tokom putovanja.

Prednosti:

  • Jednostavna montaža
  • Visokokvalitetni materijali
  • Svestranost
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja