рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Espace II MPV (1991-1996) bez originalnih fiksnih tačaka – Cam Logico 41022

7.800 рсд

SKU: GTC6163 Kategorija:

KROVNI NOSAČI RENO ESPACE II MPV (1991-1996) BEZ ORIGINALNIH FIKSNIH TAČAKA – CAM LOGICO 41022

Kvalitetni krovni nosači za vaše vozilo

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Napravljeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila kako bi obezbedili sigurnost i pouzdanost. Cam Logico krovni nosači predstavljaju kompletno rešenje koje je spremno za ugradnju. Postoje različite verzije krovnih nosača dostupne, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Ovi nosači su neophodan deo opreme za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Set za krovne nosače Reno Espace II MPV (1991-1996)

Krovni nosači Reno Espace II MPV (1991-1996) bez originalnih fiksnih tačaka – Cam Logico 41022 je kompletan set koji vam je potreban da biste montirali krovne nosače na svoje vozilo. Prikazana cena odnosi se na navedeni set.

Napomena: Ovi krovni nosači su namenjeni vozilima koja imaju ili nemaju pričvršćene tačke (bez uzdužnih šina!).

Set uključuje:

  • Četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršćivanje (krovne sape) sa kompletnim setom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Šipke imaju poprečni presek od 40x25mm i debljinu čeličnog profila od 1,2mm. One su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji obezbeđuje dobro prianjanje i izuzetnu otpornost na UV zrake.

Preporučena nosivost: Krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg.

Niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo?

Ako niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naš tim stručnjaka će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam u odabiru pravog proizvoda.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda da biste saznali više o ovim krovni nosačima.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača na OXO MARKET.


Prednosti:

  • Kvalitetna izrada: Krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila koji garantuje dugotrajnost i sigurnost.
  • Jednostavna montaža: Kompletan set krovnih nosača je spreman za ugradnju i dolazi sa svim potrebnim delovima.
  • Višenamenski: Ovi nosači omogućavaju montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle, pružajući vam fleksibilnost i praktičnost.

Kupite krovne nosače Reno Espace II MPV (1991-1996) bez originalnih fiksnih tačaka – Cam Logico 41022 i uživajte u sigurnom i udobnom prevozu svega što vam je potrebno.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja