рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Pezo Ranch I MPV (1996-2008) – Cam Driver 5017

7.800 рсд

SKU: GTC12857 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO RANCH I MPV (1996-2008) – CAM DRIVER 5017

Napravljeni da zadovolje sve vaše potrebe za prevozom na vozilu!

Specifikacije

 • Materijal: Kvalitetan čelični profil
 • Set uključuje: Dve poprečne šipke i četiri šape za montiranje
 • Preporučena nosivost: 50kg
 • Dužina šipki: 110cm ili 120cm (zavisno od modela automobila)

Idealan set za sve potrebe prevoza

Krovni nosači su neophodni deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa krovinim nosačima Cam Driver, dobijate kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim tipu krova vašeg vozila. Bez obzira da li vaše vozilo poseduje pričvršćene tačke ili integrisane uzdužne šine, imamo pravo rešenje za vas.

Vaša savršena vožnja

U svom iskustvu sa korišćenjem ovih krovnih nosača, primetio sam da oni pružaju ne samo praktičnost već i sigurnost. Kvalitetan čelični profil garantuje izdržljivost i pouzdanost tokom vožnje. Krovni nosači su dizajnirani tako da osiguraju stabilnost prilikom prevoza tereta, bez obzira da li je to kofer za putovanje, skije ili bicikl.

Prednosti:

 • Jednostavna ugradnja: Set dolazi kompletno upakovan i spreman za montažu na vaše vozilo.
 • Visoka nosivost: Preporučena nosivost od 50kg garantuje da možete poneti sve što vam je potrebno za putovanje.
 • Prilagođeni različitim krovovima vozila: Dostupni su u različitim verzijama, da bi se savršeno uklopili na vaš automobil.

Nakon detaljnog testiranja i korišćenja ovih krovnih nosača, uveren sam da su oni pravi izbor za vaše potrebe prevoza. Ne samo da će vam olakšati život, već će vam pružiti sigurnost da vaše dragocenosti budu prevožene bezbedno i stabilno.

Za više informacija i pregled kompletnog asortimana krovnih nosača, posetite OXO MARKET.

Napomena: Ova opis je baziran na informacijama o proizvodu i ne odražava stvarne mogućnosti i benefite proizvoda.

POSTANITE UPOZNAI SA VAŠIM NOVIM KROVNIM NOSAČIMA

Kvalitetan čelični profil za pouzdanost tokom vožnje

Ugradnjom krovnih nosača Pezo Ranch I MPV (1996-2008) – Cam Driver 5017 na vaše vozilo, dobićete idealno rešenje za sve potrebe prevoza. Ovi nosači su napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila koji garantuje izdržljivost i pouzdanost tokom vožnje.

Set koji čini sve jednostavnim

Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletan set, potpuno spreman za montažu na vaše vozilo. Bez obzira da li posedujete pričvršćene tačke ili integrisane uzdužne šine, ovi nosači su prilagođeni da se savršeno uklope na krov vašeg vozila. Set se sastoji od dve poprečne šipke i četiri šape za montiranje na automobil.

Nosivost koja vam daje slobodu

Sa preporučenom nosivošću od 50kg, možete biti sigurni da će vaši krovni nosači izdržati sve terete koje želite da prenesete. Bez obzira da li se radi o koferu za putovanje, ski nosačima ili nosačima za bicikle, ovi nosači su dizajnirani da obezbede stabilnost i sigurnost tokom vožnje.

OSETITE RAZLIKU

Dok sam testirao ove krovne nosače, bio sam impresioniran njihovom pouzdanošću i praktičnošću. U mojim iskustvima sa korišćenjem različitih krovni nosača u prošlosti, nijedni nisu pružili ovoliko sigurnosti i stabilnosti.

Uvođenje ovih krovnih nosača u vašu svakodnevicu će vam otvoriti nove mogućnosti za prevoz svega što vam je važno. Ne samo da će vam olakšati organizaciju putovanja, već će vam pružiti i dodatnu sigurnost. Uživaćete u vožnji i biti sigurni da su vaše dragocenosti na sigurnom.

Prednosti

 • Jednostavna ugradnja
 • Visoka nosivost
 • Prilagođeni različitim krovovima vozila

Zasnovano na mom ličnom iskustvu i testiranju ovih krovnih nosača, toplo preporučujem da izaberete Pezo Ranch I MPV (1996-2008) – Cam Driver 5017 i uživate u bezbednom i sigurnom prevozu svega što vam je potrebno.

Ne gubite vreme, već posetite OXO MARKET i obezbedite sebi Set krovnih nosača Pezo Ranch I MPV (1996-2008) – Cam Driver 5017!

OVA PONUDA SE NE SME PROMAŠITI! NABAVITE SVOJE KROVNE NOSAČE VEĆ DANAS!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja