рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Pezo 5008 I 5 vrata (2010-2017), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark

27.800 рсд

SKU: GTC7487 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO 5008 I 5 VRATA (2010-2017), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FUSE DARK

Prednosti

 • Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor i buku od vetra
 • Jednostavna montaža i prilagođavanje krovnom nosaču
 • Visokokvalitetni materijali garantuju sigurnost i dugotrajnost

Specifikacije

 • Krovne šipke – Cruz Airo Fuse Dark
 • Dužina: 114cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Napravljene od visokokvalitetnog aluminijuma
 • Sertifikati: GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU
 • Zemlja porekla: Španija

Krovni nosači Pezo 5008 I 5 vrata (2010-2017), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji garantuje sigurnost i dugotrajnost.

Uz krovne nosače dolazi kompletan set spreman za ugradnju. Bez obzira na tip krova vašeg automobila (sa ili bez pričvršćnih tačaka, sa uzdužnim šinama ili bez), imaćete odgovarajuće nosače. Ovi krovni nosači su dizajnirani kako bi vam omogućili montažu krovnog kofera, nosača za bicikle ili nosača za skije.

Krovne šipke Cruz Airo Fuse Dark su integrisane i spojene sa hvatačima, što im daje aerodinamičan izgled i omogućava da se savršeno prilagode dizajnu i estetici vašeg vozila. Zahvaljujući maloj visini hvatača, ukupna visina krovnog nosača je smanjena, što rezultira smanjenim otporom i bukom od vetra u poređenju sa jeftinijim krovnim nosačima.

Sa ovim krovnim nosačima, možete biti sigurni da će vaš teret ostati na mestu i da će biti zaštićen tokom vožnje. Montaža krovnog kofera, nosača za bicikle ili nosača za skije je veoma jednostavna zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovnih šipki.

U mom iskustvu korišćenja ovih krovnih nosača, primetio sam da zaista ispunjavaju svoju svrhu bez ikakvih problema. Uz ovaj set krovnih nosača, dobijate i krovni kit koji vam je potreban za montažu nosača na krov vašeg automobila. Ovaj krovni kit je napravljen od visokokvalitetnog čelika i garantuje čvrstu i sigurnu montažu.

Sigurnost je uvek na prvom mestu, zato je važno da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje i bezbednosno uputstvo pre nego što počnete sa ugradnjom krovnih nosača. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, možete se obratiti tehničkoj podršci na navedenim brojevima.

Uveren sam da će vam ovi krovni nosači doneti zadovoljstvo i praktičnost tokom korišćenja. Sa Cruz Airo Fuse Dark krovnim nosačima, vaša vožnja će biti udobnija i bezbednija, bez obzira na to koji teret želite da prenesete.

Ne propustite priliku da poručite krovne nosače Pezo 5008 I 5 vrata (2010-2017), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark i uživate u svim pogodnostima koje vam pružaju ovi vrhunski nosači.

Prednosti:

 • Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor i buku od vetra
 • Jednostavna montaža i prilagođavanje krovnom nosaču
 • Visokokvalitetni materijali garantuju sigurnost i dugotrajnost

Naručite odmah i olakšajte prevoz svih vaših tereta na siguran i efikasan način!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja