рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Pezo 406 SW (1999-2005), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13123 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO 406 SW (1999-2005), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

OPIS PROIZVODA

Krovni nosači Pezo 406 SW su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila (sa i bez pričvrsnih tačaka ili sa standardnom šinom). Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat. Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

SPECIFIKACIJE

  • Tip vozila: Pezo 406 SW
  • Godište: 1999-2005
  • Materijal: Čelik
  • Tip nosača: Teleskopske čelične sipke
  • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

MONTAŽA I UPOTREBA

Krovni nosači Pezo 406 SW (1999-2005), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su kompletan set potreban da biste posedovali krovne nosače na vašem vozilu. Prikazana cena ovog proizvoda odnosi se na navedeni set.

Napomena: Ovi krovni nosači su namenjeni samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Šipke su teleskopske, izrađene od visokokvalitetnog čelika i dizajnirane su tako da se mogu ugraditi na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Krovne šape koje se montiraju na krovne šine poseduju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine. Krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi zaštitili krovne šine od ogrebotina. Takođe, krovne šape poseduju bezbednosne brave koje dodatno osiguravaju vaš teret.

Molimo vas da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje pre montaže krovnih nosača i proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta. Bezbednost je na prvom mestu, zato svakako pročitajte i Bezbednosna Upustva i strogo se pridržavajte navedenih pravila.

PREDNOSTI

  • Izuzetan kvalitet: Krovni nosači Pezo 406 SW, celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su izrađeni od visokokvalitetnog čelika koji garantuje sigurnost i dugotrajnost.
  • Jednostavna montaža: Ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju, što znači da nećete morati da kupujete dodatne delove ili alate.
  • Univerzalna upotreba: Bez obzira da li planirate da nosite krovne kofera, ski opremu ili bicikle, ovi nosači će vam omogućiti da sigurno prevezete svoje stvari i opremu.

PORUČITE SVOJE KROVNE NOSAČE VEĆ DANAS!

Za sigurno putovanje i lak prevoz svih vaših stvari, poručite krovne nosače Pezo 406 SW (1999-2005), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1. Kvalitetan materijal, jednostavna montaža i univerzalna upotreba garantuju da će ovi nosači zadovoljiti sve vaše potrebe.

Naručite ih već danas i olakšajte svoje putovanje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja