рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Pezo 4008 5 vrata (2012-), alu šipke – Cruz Airo Fuse

27.800 рсд

SKU: GTC7480 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO 4008 5 VRATA (2012-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FUSE

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su neizostavan deo svakog vozila kada je u pitanju prevoz tereta. Uz krovne nosače, možete lako i bezbedno montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. Cruz Airo Fuse krovni nosači su jedinstveno rešenje za vaše Peugeot 4008 vozilo sa 5 vrata, proizvedeno od 2012. godine.

Kvalitet i sigurnost na prvom mestu

Cruz Airo Fuse krovni nosači izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, pružajući vam izuzetnu nosivost i izdržljivost. Sa sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, možete biti potpuno sigurni u njihovu pouzdanost i bezbednost.

Montaža bez muke

Kada kupite Cruz Airo Fuse krovne nosače, dobijate kompletnu montažnu opremu i set spreman za ugradnju. Samo posetite naše maloprodajne objekte i naši stručni prodavci će vam besplatno montirati krovne nosače na vaše vozilo.

Aerodinamičan dizajn za manju buku i otpor

Cruz Airo Fuse krovni nosači su opremljeni integrisanim aerodinamičnim aluminijumskim šipkama. Njihov dizajn, koji se savršeno uklapa sa linijama i estetikom novih modela vozila, osigurava smanjen otpor od vetra i buku tokom vožnje. Ovi krovni nosači su pravi izbor za sve koji žele siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn.

Jednostavno montiranje i maksimalna nosivost

Dužina Cruz Airo Fuse krovnih šipki je 98cm, a ono što je još važnije, one mogu nositi do 75kg tereta. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krove šipke, montaža krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača skija je veoma jednostavna.

Prednosti:

  • Kvalitetna izrada: Cruz Airo Fuse krovni nosači su izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila.
  • Sigurnost: Sertifikati GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU garantuju pouzdanost i bezbednost.
  • Aerodinamičan dizajn: Integrisane aerodinamične aluminijumske šipke smanjuju buku i otpor od vetra.

Donosimo vam jedinstvenu priliku da vaš Peugeot 4008 ima vrhunske krovne nosače. Iskoristite ovaj kvalitetan proizvod i postanite deo naše zadovoljne klijentele. Poručite Cruz Airo Fuse krovne nosače za Peugeot 4008 sa 5 vrata (2012-) danas i obezbedite siguran i efikasan način za prevoz svih vaših tereta.

[Poručite odmah samo na OXO MARKET]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja