рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Pezo 308 SW (2008-2011), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5809 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO 308 SW (2008-2011), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači koji će zadovoljiti sve vaše potrebe prevoza

Nordrive RailPro M krovni nosači su neverovatno praktično i elegantno rešenje za prevoz tereta na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji pruža izuzetnu izdržljivost i sigurnost. Ne samo da su funkcionalni, već su i estetski privlačni, dodajući sofisticiran izgled vašem vozilu.

Kompletan set krovnih nosača spremnih za laku ugradnju

Nordrive RailPro M krovni nosači dolaze kao kompletan set, što znači da su potpuno spreman za montažu na vašem vozilu. Ovi nosači su specifično dizajnirani za Pezo 308 SW (2008-2011) modele sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Kvalitet i sigurnost koji zaslužujete

Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, pružajući vam potpunu sigurnost i bezbrižnost tokom vožnje. Možete biti sigurni da su ovi nosači prošli strog kontrolu kvaliteta i da su dizajnirani tako da izdrže sve uslove vožnje. Vaša bezbednost je na prvom mestu.

Lako montiranje i fleksibilnost

Montaža ovih krovnih nosača je jednostavna i brza, bez potrebe za bilo kakvim posebnim alatima. Šipke su od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje oštećenja. Možete biti sigurni da će vaš teret biti sigurno pričvršćen tokom vožnje.

Kompatibilnost sa različitim dodacima

Nordrive RailPro M krovni nosači su univerzalni i omogućavaju vam da pričvrstite različite dodatke kako biste svoje putovanje učinili još ugodnijim. Možete lako montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. To znači da ćete imati više prostora u svom vozilu i moći ćete da ponesete sve što vam je potrebno za savršeno putovanje.

Prednosti NORDRIVE RAILPRO M krovnih nosača:

  • Izuzetna izdržljivost i sigurnost
  • Estetski privlačan dizajn koji dodaje sofisticiran izgled vašem vozilu
  • Jednostavna i brza montaža bez potrebe za posebnim alatima

Ne čekajte, nabavite svoj set Nordrive RailPro M krovnih nosača danas i uživajte u sigurnom i udobnom prevozu tereta na vašem vozilu!

Napomena: Loading je zvanični prodavac Nordrive RailPro M krovnih nosača za vozila Pezo 308 SW (2008-2011). Mi se ponosimo pružanjem vrhunskih proizvoda koji će vas zadovoljiti u potpunosti. Učinite svoje putovanje još ugodnijim i praktičnijim sa Nordrive RailPro M krovnim nosačima!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja