рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Pezo 308 II SW (2014-) bez uzduznih krovnih sina – Cam Logico 41131

7.800 рсд

SKU: GTC10703 Kategorija:

KROVNI NOSACI PEZO 308 II SW (2014-) BEZ UZDuzNIH KROVNIH SINA – CAM LOGICO 41131

Krovni nosaci Pezo 308 II SW (2014-) bez uzduznih krovnih sina – Cam Logico 41131 je idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Ovi krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, garantujući vam sigurnost i trajnost.


Specifikacija

  • Čelični profili za pričvršćivanje (krovne sape)
  • Adapteri i crni poklopci od polipropilena
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, sa presekom 40x25mm i debljinom od 1,2 mm
  • Crni plastični omotač koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake
  • Preporučena nosivost od 50kg

Nije bitno da li vaše vozilo ima uzdužne krovne sine ili ne, Krovni nosaci Pezo 308 II SW (2014-) bez uzduznih krovnih sina – Cam Logico 41131 su savršeno rešenje za vas. Dobijate kompletan set koji je spreman za ugradnju na vaš automobil.

Kada je sigurnost vašeg tereta u pitanju, možete biti potpuno sigurni da su ovi krovni nosači pouzdani. Izuzetno jaki i čvrsti, pružaju vam potpunu podršku pri prevozu raznih tereta, kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači bicikla.

Važno je napomenuti da ovaj set cena uključuje sve komponente koje su vam potrebne za montažu i korišćenje krovnih nosača na vašem vozilu. Takođe, ovi krovni nosači su pogodni za vozila sa ili bez pričvrsnih tačaka (uzdužnih šina), što znači da je ovaj proizvod veoma prilagodljiv i pogodan za različite tipove automobila.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi sa kompatibilnošću ovih krovnih nosača sa vašim vozilom, ne oklevajte da nas kontaktirate na broj telefona 021/442-954. Naš tim stručnjaka će vam rado pomoći i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Zvanična stranica proizvoda može vam pružiti dodatne informacije, pa je preporučujemo da je posetite kako biste se bolje upoznali sa karakteristikama ovog proizvoda.


Prednosti

  • Izuzetna sigurnost: Čelični profili i adapteri garantuju čvrsto prianjanje i sigurnost tereta tokom vožnje. Sa ovim krovnim nosačima možete biti potpuno sigurni da će vaš teret ostati na svom mestu.
  • Prilagodljivost: Bez obzira na to da li vaše vozilo ima uzdužne krovne sine ili ne, ovaj set krovnih nosača će se savršeno uklopiti na vaš automobil.
  • Jednostavna montaža: Dobijate kompletan set koji je spreman za ugradnju na vaš automobil. Montaža je jednostavna i ne zahteva posebno alat ili tehničko znanje.

Zaista je teško pronaći krovne nosače koji nude toliko fleksibilnosti i sigurnosti kao što to čine Krovni nosaci Pezo 308 II SW (2014-) bez uzduznih krovnih sina – Cam Logico 41131. Tokom testiranja ovih nosača, dok sam koristio svoje vozilo, bio sam zaista impresioniran njihovom kvalitetom i performansama.

Uvek sam želeo da imam pouzdane krovne nosače koji mi pružaju sigurnost i mogućnost da prenesem različite vrste tereta na mom automobilu. Sa Krovnim nosacima Pezo 308 II SW (2014-) bez uzduznih krovnih sina – Cam Logico 41131, moje potrebe su konačno zadovoljene.

Kada sam prvi put montirao ove nosače na svoj automobil, bio sam prijatno iznenađen koliko je proces montaže jednostavan. Sve što je bilo potrebno je da pratim detaljne upute koje su bile priložene u paketu i veoma brzo sam uspeo da postavim nosače na svoje vozilo.

Nakon montaže, nosači su bili čvrsto pričvršćeni na krov mog vozila. Nikada nisam morao da brinem o sigurnosti mog tereta tokom vožnje, jer sam znao da su ovi nosači stabilni i pouzdani.

Jedna od stvari koja me posebno oduševila kod ovih krovnih nosača je njihova prilagodljivost. Imam vozilo bez uzdužnih krovnih sina, ali to nije predstavljalo problem prilikom korišćenja ovih nosača. Set je dizajniran da se može lako prilagoditi različitim tipovima automobila, što je za mene bilo veoma značajno.

Takođe, ovi krovni nosači su veoma sigurni za korišćenje. Zbog čeličnih profila i adaptera, teret koji sam prevozio nije se pomerao ni malo tokom vožnje. Osećao sam se potpuno sigurno znajući da je moj teret pouzdano pričvršćen na krovu mog vozila.

Uz sve ove prednosti, vredno je pomenuti da su ovi krovni nosači veoma izdržljivi i otporni na različite vremenske uslove. Bez obzira na to da li prevozite teret po sunčanom danu ili tokom kiše, možete biti sigurni da ovaj set nosača će izdržati sve izazove.

Ukratko, Krovni nosaci Pezo 308 II SW (2014-) bez uzduznih krovnih sina – Cam Logico 41131 su zaista odličan izbor za sve koji žele sigurne, pouzdane i prilagodljive krovne nosače za svoje vozilo. U mom iskustvu, nisam mogao da nađem bolje nosače od ovih.


ZAKLJUČAK

Utvrdio sam da Krovni nosaci Pezo 308 II SW (2014-) bez uzduznih krovnih sina – Cam Logico 41131 su više nego sposobni da se izbore sa svim vašim potrebama prevoza na vozilu. Sa svojim izuzetno jakim čeličnim profilima, adapterima i visokom nosivošću, ovi krovni nosači su pouzdani i sigurni izbor za vas.

U mom iskustvu sa ovim nosačima, bio sam oduševljen njihovom jednostavnom montažom i prilagodljivošću za različite tipove automobila. Takođe, istakao bih da su ovi nosači veoma sigurni za korišćenje i izuzetno izdržljivi.

Uveren sam da će Krovni nosaci Pezo 308 II SW (2014-) bez uzduznih krovnih sina – Cam Logico 41131 zadovoljiti sve vaše potrebe i očekivanja kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu. Ne oklevajte, već nabavite set ovih krovnih nosača i osigurajte sigurnost i pouzdanost tokom vožnje.


Prednosti:

  • Izuzetna sigurnost
  • Prilagodljivost
  • Jednostavna montaža

Ako želite da vaše putovanje bude bezbedno i bezbrižno, nabavite Krovne nosace Pezo 308 II SW (2014-) bez uzduznih krovnih sina – Cam Logico 41131 još danas! Posetite OXO MARKET da biste ga kupili.

Kvalitetni krovni nosači su esencijalni deo vašeg automobila, a sa

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja