рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Pezo 307 SW (2002-2008), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5807 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO 307 SW (2002-2008), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Puna bezbednost i veštački osećaj prestiža

Kada je u pitanju prevoz dodatnog tereta na vašem vozilu, ne želite ništa manje od potpune bezbednosti i osećaja prestiža. Zato su krovni nosači Pezo 307 SW (2002-2008), alu šipke – Nordrive RailPro M, optimalno rešenje koje garantuje sigurnost i dodaje dozu stila vašem vozilu.

Nordrive je renomirani proizvođač krovne opreme, a njihovi krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji pruža izuzetnu izdržljivost i dugotrajnost. Ovaj kompletan set krovnih nosača je spreman za ugradnju i već je prošao rigorozne sigurnosne provere, što potvrđuje GS-TÜV sertifikat. Samo najbolje za vaše vozilo!

Savršeno prilagođeno vašim potrebama

Krovni nosači Pezo 307 SW (2002-2008), alu šipke – Nordrive RailPro M, su namenjeni isključivo vozilima sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Sa ovim setom nosača, možete biti sigurni da će vaši krovnici biti čvrsto i sigurno postavljeni, bez obzira na to kakav teret prevozite.

Aluminijumske šipke su eloksirane kako bi bile otporne na habanje, a kanali na šipkama omogućavaju laku i sigurnu montažu nosača za skije i biciklove. Bez brige o klizanju ili oštećenju tereta! Šape nosača su izrađene od visoko otporne kompozitne plastike i dizajnirane su za maksimalno prianjanje i sigurnost pri montaži na krovne šine vašeg vozila.

Lakoća montaže i bezbednost na prvom mestu

Montaža krovnih nosača je jednostavna i bezbedna, a za to će se pobrinuti kvalitetni bezbednosni mehanizmi sa 3 ključa koji dolaze uz nosače. Ali ne brinite, sve detalje o montaži možete pronaći u Upustvu za Montiranje, koje vam daje korak-po-korak instrukcije za sigurno postavljanje nosača.

Važno je napomenuti da su krovni nosači Pezo 307 SW (2002-2008), alu šipke – Nordrive RailPro M, dizajnirani za maksimalnu nosivost od 100kg, uz maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina od 112,5cm. Proverite da li vaše vozilo ispunjava ove zahteve pre montaže nosača.

Zaključak

Krovni nosači Pezo 307 SW (2002-2008), alu šipke – Nordrive RailPro M, su vaša najbolja opcija kada je u pitanju bezbedan i praktičan prevoz dodatnog tereta na vašem vozilu. Sa njima, možete biti uvereni da će vaši krovnici biti stabilni, teret siguran, a vi – spremni za avanture.

Prednosti:

  • Visokokvalitetan aluminijumski profil
  • Jednostavna i sigurna montaža
  • Bezbednosni mehanizmi sa 3 ključa

Neka vaša vožnja bude udobna i sigurna uz krovne nosače Pezo 307 SW (2002-2008), alu šipke – Nordrive RailPro M! Kupite ih odmah na OXO MARKET-u!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja