рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Pezo 207 SW (2009-2013), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5808 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO 207 SW (2009-2013), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Specifikacije

  • Tip: Krovni nosači
  • Kompatibilnost: Pezo 207 SW (2009-2013)
  • Materijal: Aluminijum
  • Dužina šipki: 120cm
  • Maksimalno opterećenje: 100kg

Nosači koji ispunjavaju sve vaše potrebe

Da li tražite idealno rešenje za prevoz tereta na vašem vozilu? Krovni nosači Pezo 207 SW (2009-2013), sa aluminijumskim šipkama brenda Nordrive RailPro M, su tu da vam pomognu! Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi nosači pružaju optimalnu podršku i sigurnost prilikom postavljanja krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Odličan set za montažu na vaše vozilo

Kada kupujete krovne nosače, želite da dobijete kompletnu opremu koja je spremna za montažu. Sa krovnom opremom brenda Nordrive RailPro M, dobijate upravo to! Ovi nosači dolaze kao kompletan set, uključujući sve što vam je potrebno za brzu i jednostavnu ugradnju na vaše vozilo. Ne morate da brinete o kompatibilnosti, jer Nordrive RailPro M nudi različite verzije zavisno o tipu krova vašeg vozila. Svi nosači su sertifikovani i poseduju GS-TÜV sertifikat, što je dodatna garancija kvaliteta.

Jednostavna montaža i sigurnost

Montiranje ovih krovnih nosača je veoma jednostavno. Šipke su napravljene od eloksiranog aluminijuma i imaju kanale u koje se ubacuju gumeni profili. Ovi profili su otporni na klizanje i štite od oštećenja. Kanali na šipkama služe za montažu nosača za skije i nosača za bicikle, čije T-profile idealno ulaze u kanale. Donji kanali su oblikovani na način koji omogućava lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem krovnih šapa u kanale. Krajeve šipki štite gumeni poklopci koji se stavljaju nakon montiranja šipki.

Krovne šape koje dolaze sa ovim setom su elegantnog dizajna i izrađene od visoko otporne kompozitne plastike. One se pomoću hvatača pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Šape su dizajnirane tako da omoguće maksimalno prianjanje i sigurnost kada se montiraju na krovne šine. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, kako biste svoj teret ostavili na parkingu sa potpunim mirnom.

Vaša sigurnost nam je važna

Poštujemo vašu sigurnost i želimo da se osećate bezbedno prilikom korišćenja naših proizvoda. Zato vam savetujemo da pažljivo pročitate uputstva za montažu i bezbednost. Takođe, molimo vas da se strogo pridržavate pravila i smernica koje smo naveli u uputstvu i na zvaničnoj stranici proizvoda.

Prednosti

  • Visokokvalitetni aluminijumski materijal za dugotrajnost
  • Jednostavna montaža uz posebne kanale i šape
  • Maksimalna nosivost od 100kg

Postanite vlasnik kvalitetnih krovnih nosača danas!

Ako želite da obezbedite sigurnost i praktičnost pri prevozu tereta na svom vozilu, krovni nosači Pezo 207 SW (2009-2013) sa aluminijumskim šipkama Nordrive RailPro M su idealno rešenje za vas. Ugradnja je jednostavna, a vi ćete uživati u svim prednostima koje ovaj set nosača pruža. Ne propustite priliku da dobijete sigurnost i pouzdanost koje vam je Nordrive RailPro M pripremio!

Naručite krovne nosače Pezo 207 SW (2009-2013) sa aluminijumskim šipkama Nordrive RailPro M već danas i uputite se na put sa bezbednošću i stilom!

Zalihe su ograničene! Naručite odmah!

[Order Now]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja