рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Vectra B (1996-2002) 5 vrata – Cam Logico 41002

7.800 рсд

SKU: GTC5267 Kategorija:

KROVNI NOSACI OPEL VECTRA B (1996-2002) 5 VRATA – CAM LOGICO 41002

Krovni nosaci Opel Vectra B (1996-2002) 5 vrata – Cam Logico 41002 su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog profila i dolaze kao kompletni set spreman za ugradnju. Ovi krovni nosaci su neophodan dodatak koji omogućava montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla na vaš automobil.

Specifikacije

  • Materijal: Kvalitetan čelični profil
  • Nosivost: Preporučena nosivost od 50kg
  • Set uključuje:
  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Dimenzije poprečnog preseka su 40x25mm, a debljina čeličnog profila je 1,2 mm. Šipka je dodatno zaštićena crnim plastičnim omotačem, koji osigurava dobro prianjanje i izuzetnu otpornost na UV zrake.

Prednosti

  • Kvalitetna izrada: Krovni nosaci Opel Vectra B (1996-2002) 5 vrata – Cam Logico 41002 su napravljeni od visokokvalitetnog materijala, garantujući dugotrajnost i pouzdanost.
  • Kompletan set: Dobijate sve što vam je potrebno za montažu i korišćenje ovih krovnih nosača.
  • Prilagodljivost: Krovni nosaci su dostupni u različitim verzijama, prilagođenim različitim tipovima krova vozila.

Uvereni smo da će vam ovaj set krovnih nosača pružiti izuzetno iskustvo, baš kao što je nama. Pruža vam sigurnost, praktičnost i mogućnost da bezbedno prenosite sve što vam je potrebno na krovu vašeg vozila. U našem testiranju, krovni nosaci Opel Vectra B (1996-2002) 5 vrata – Cam Logico 41002 su pokazali izvanredne performanse i pružili nam potpuno poverenje u njihovu sposobnost.

Napomena: Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosaci odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 kako bismo vam pružili sve potrebne informacije. Takođe, možete pogledati zvaničnu stranicu proizvoda na našoj veb stranici i istražiti našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

Zamislite koliko pogodnosti cete imati ako nabavite ovaj set krovnih nosača Opel Vectra B (1996-2002) 5 vrata – Cam Logico 41002. Mogućnost da prenosite svoje stvari bez problema, bez brige o sigurnosti i oštećenju. Bez obzira da li planirate porodični odmor ili avanturu sa prijateljima, ovi krovni nosaci će vam omogućiti da maksimalno iskoristite prostor na krovu.

Nećete morati da se brinete o ograničenjima prtljaga u vozilu. Sada možete bezbedno i praktično transportovati sve što vam je potrebno za putovanje. Nema više zagušene kabine ili tesnog prostora u automobilu. Kada koristite ove krovne nosače, imaćete više prostora za udobnost svih putnika.

U našem iskustvu, ovi krovni nosači su iznad svih očekivanja. Prilikom testiranja smo bili impresionirani njihovom kvalitetom izrade, čvrstoćom i jednostavnom upotrebom. Montaža je bila brza i laka, a krovni nosači su se sigurno pričvrstili na krov vozila.

U poređenju sa drugim sličnim proizvodima koje smo koristili u prošlosti, ovaj set krovnih nosača je definitivno pobednik. Njegova izdržljivost, prilagodljivost i elegantan dizajn su ono što ga izdvaja. Samo uz ovaj set ćete dobiti sve potrebne komponente za siguran i jednostavan transport na krovu automobila.

Prednosti

  • ​Kvalitetna izrada za dugotrajnost
  • Kompletan set sa svim potrebnim delovima
  • Prilagodljiv dizajn za različite tipove krova

Nabavite ovaj set krovnih nosača Opel Vectra B (1996-2002) 5 vrata – Cam Logico 41002 i iskusite jedinstvenu kombinaciju pouzdanosti, sigurnosti i praktičnosti. Vaša vožnja će biti udobna, a prenos prtljaga bezbedan.

Za više informacija i porudžbinu, kliknite ovde

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja