рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Signum 5v (03-08), alu sipke – G3 Pacific Alu

11.250 рсд

SKU: GTC11262 Kategorija:

KROVNI NOSACI OPEL SIGNUM 5V (03-08), ALU SIPKE – G3 PACIFIC ALU

Najsavremenije rešenje za vaše potrebe prevoza

G3 Pacific Alu krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu Opel Signum 5V (03-08). Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila i dolaze kao kompletan set, spreman za montažu. Ovi krovni nosači su dizajnirani u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila.

Dostupni u različitim verzijama za sve tipove krova

G3 Pacific Alu krovni nosači su dostupni u verzijama sa i bez pričvršćnih tačaka, kao i sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama. Bez obzira na verziju koju odaberete, svi G3 krovni nosači poseduju City Crash sertifikat, što znači da su prošli sve ISO/PAS testove.

Lako se montiraju i izdržljivi su

Krovni nosači Opel Signum 5V (03-08), G3 Pacific Alu su izuzetno jednostavni za montažu. Uz samo nekoliko koraka, možete ih sastaviti i pričvrstiti na svoj automobil. Pažljivo pročitajte upustva za montažu i proverite da li imate sve potrebne delove iz kompleta.

Ovi krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijuma, a krajevi šipki imaju posebne poklopce koji služe kao zaštita od oštećenja. Maksimalna nosivost krovnog nosača je impresivnih 50 kg, što znači da možete bezbedno prevoziti sve što vam je potrebno.

Jednostavno prilagođavanje vašim potrebama

Krovni nosači Opel Signum 5V (03-08), G3 Pacific Alu se isporučuju kao set od 2 krovne šipke i 4 šape. Set je dizajniran posebno za vozila sa ili bez pričvršćnih tačaka (bez uzdužnih šina). Ovi nosači su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Zaštita i sigurnost vašeg vozila

Kada kupite G3 Pacific Alu krovne nosače Opel Signum 5V (03-08), dobijate ne samo kvalitetan proizvod, već i besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima. Na taj način se obezbeđujemo da su nosači pravilno postavljeni i bezbedni za korišćenje.

Imajte poverenje u nas

G3 je renomirani proizvođač opreme za vozila, koji je uspešno prošao sve ISO/PAS testove. Naši krovni nosači su dizajnirani tako da izdrže udarnu snagu od 8G, dok Pacific Alu model može podneti nosivost do 75 kg.

Sve informacije na jednom mestu

Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja ili vam je potrebna pomoć u izboru pravih krovnih nosača, pozovite nas na broj 021/442-954. Naš tim stručnjaka će vam sa zadovoljstvom pomoći.

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda da biste se detaljnije informisali o G3 Pacific Alu krovnim nosačima za Opel Signum 5V (03-08). Takođe, ne propustite da pogledate našu kompletnu ponudu krovnih nosača na OXO MARKET-u.


Prednosti

  • Izuzetno kvalitetan aluminijumski profil
  • City Crash sertifikat
  • Laka montaža i jednostavna prilagodljivost
  • Maksimalna nosivost do 50 kg
  • Specijalni poklopci za zaštitu krajeva šipki
  • Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima

Za više informacija i poručivanje posetite OXO MARKET

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja