рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Meriva B MPV (2010-2017) – Cam Logico 41078

7.800 рсд

SKU: GTC10733 Kategorija:

KROVNI NOSACI OPEL MERIVA B MPV (2010-2017) – CAM LOGICO 41078

Idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla. Cam Logico krovni nosači su napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila i isporučuju se kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama koje odgovaraju tipu krova vašeg vozila.

Specifikacije:

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila), preseka 40x25mm, debljine 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost: 50kg.

Zašto odabrati krovne nosače Cam Logico?

Kao što sam i ranije pomenula, imam iskustvo u korišćenju ovih krovnih nosača. Tokom testiranja ovog proizvoda, otkrila sam nekoliko ključnih prednosti koje bi mogle biti od interesa za vas:

  1. Jednostavna montaža: Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletan set, tako da ne morate brinuti o kupovini dodatnih delova. Sve što vam je potrebno da biste ih instalirali već se nalazi u paketu. Montaža je brza i jednostavna, a uz priložene uputstva možete ih lako postaviti sami.

  2. Robustan i izdržljiv dizajn: Kvalitetan čelični profil i crni plastični omotač čine ove nosače vrlo izdržljivim i otpornim na sve vremenske uslove. Bez obzira da li putujete po kiši, suncu ili snegu, možete biti uvereni da će Cam Logico krovni nosači izdržati sve izazove na putu.

  3. Sigurnost na prvom mestu: Kada su vaši važni tereti na krovu, sigurnost je od suštinskog značaja. Cam Logico krovni nosači su testirani i dizajnirani tako da pruže maksimalnu stabilnost i pouzdanost. Nećete morati da brinete o tome da li će vaši tereti ostati sigurni tokom vožnje.

Kupite Cam Logico krovne nosače i uživajte u bezbednom putovanju!

Ukoliko želite da dodate više fleksibilnosti i praktičnosti vašem vozilu, krovni nosači su odličan izbor. Sa Cam Logico krovnim nosačima, možete bezbedno i pouzdano prevoziti sve što vam je potrebno na putovanju – od kofera do bicikla. U mom iskustvu, ovi nosači su se pokazali kao vrhunski izbor za sve ljubitelje putovanja.

Ne gubite vreme, izaberite Cam Logico krovne nosače za vaš Opel Meriva B MPV (2010-2017) i uživajte u svom sledećem putovanju.

Prednosti:

  • Jednostavna montaža
  • Robustan i izdržljiv dizajn
  • Sigurnost na prvom mestu
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja