рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Kadett E (1988-1991) 4 vrata – Cam Logico 41001

7.800 рсд

SKU: GTC6184 Kategorija:

KROVNI NOSAČI OPEL KADETT E (1988-1991) 4 VRATA – CAM LOGICO 41001

Kvalitetni krovni nosači za sve vaše potrebe prevoza na vozilu

Dobrodošli na OXO MARKET! Predstavljamo vam krovne nosače za Opel Kadett E (1988-1991) sa 4 vrata – Cam Logico 41001. Ovi krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, pružajući vam izuzetnu sigurnost i pouzdanost.

Kompletan set spreman za ugradnju

Cam Logico krovni nosači isporučuju se kao kompletan set koji je spreman za ugradnju. To znači da ne morate brinuti o skupljanju i pronalaženju svih pojedinačnih delova – sve je već tu! Ovi krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Bez obzira da li želite prevesti krovne kofer ili opremu za skijanje, ili planirate vožnju biciklom, Cam Logico krovni nosači su neophodan deo opreme koji vam je potreban.

Izuzetna sigurnost i nosivost

Krovni nosači za Opel Kadett E (1988-1991) 4 vrata – Cam Logico 41001 su izuzetno izdržljivi i obezbeđuju vam siguran prevoz vaše opreme. Svaki set uključuje četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršćivanje (krovne sape) sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena. Ove komponente pružaju dodatnu zaštitu i osiguravaju stabilnost vaše opreme tokom vožnje.

Fleksibilne šipke za jednostavno postavljanje

Ovi krovni nosači dolaze sa dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Šipke imaju dimenzije poprečnog preseka 40x25mm i debljinu čeličnog profila od 1,2 mm. Osim što su izuzetno čvrste, šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji pruža odlično prianjanje i pruža izuzetnu otpornost na UV zrake.

Preporučena nosivost od 50kg

Cam Logico krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg. To znači da možete bezbrižno prevoziti razne vrste opreme, kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle. Bez obzira na to kakve avanture planirate, možete biti sigurni da će vaša oprema biti sigurno i čvrsto pričvršćena.

Stručni saveti i podrška

Sigurni smo da će vam naši krovni nosači savršeno odgovarati, ali ako niste sigurni ili imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte na telefon 021/442-954. Naš tim stručnjaka će vam rado pružiti sve potrebne informacije i podršku.

Prednosti:

  • Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila
  • Kompletan set spreman za ugradnju
  • Izuzetna sigurnost i nosivost

Naručite svoje krovne nosače za Opel Kadett E (1988-1991) 4 vrata – Cam Logico 41001 već danas i pripremite se za siguran i udoban prevoz vaše opreme.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja