рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Opel Frontera (1998-2004), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5803 Kategorija:

KROVNI NOSAČI OPEL FRONTERA (1998-2004), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Specifikacije

 • Tip: Krovni nosači
 • Kompatibilnost: Opel Frontera (1998-2004)
 • Materijal: Aluminijumski profil
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112.5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Set sadrži: Krovne nosače, krovne šape, bezbednosne brave sa 3 ključa

Pregled proizvoda

Krovni nosači Opel Frontera (1998-2004), alu šipke – Nordrive RailPro M su neophodni kada želite da unapredite svoje vozilo i omogućite prevoz tereta na krovu na najsigurniji mogući način. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila i sa izuzetnim dizajnom, ovi krovni nosači predstavljaju savršeno rešenje za vaše potrebe.

Povećajte kapacitet svog vozila

Uz pomoć ovih krovnih nosača, možete povećati kapacitet svog vozila i prevesti krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle bez ikakvih problema. Bez obzira na to da li planirate porodično putovanje ili avanturu sa prijateljima, ovaj set krovnih nosača će vam omogućiti da bezbedno i efikasno prevezete sve što vam je potrebno.

Sigurnost na prvom mestu

Nordrive krovni nosači su bezbedni i pouzdani, sa GS-TÜV sertifikatom koji garantuje njihovu izdržljivost i kvalitet. Ovi nosači su pažljivo dizajnirani kako bi pružili maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže na krovne šine vašeg automobila. Krovne šape su izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti i lako se montiraju i upotrebljavaju. Takođe, set krovnih nosača dolazi sa bezbednosnim bravama i 3 ključa, čime se dodatno garantuje da će vaš teret biti zaštićen i siguran tokom putovanja.

Lako montiranje i upotreba

Montaža ovih krovnih nosača je jednostavna i ne zahteva posebne veštine ili alate. Uz priiloženo uputstvo za montiranje, možete brzo i jednostavno postaviti nosače na vozilo. Uverite se da su svi delovi iz kompleta na broju pre početka montaže i pažljivo pratite sve instrukcije kako biste obezbedili ispravnu instalaciju.

Prednosti

 • Povećajte kapacitet svog vozila i prevezite sve što vam je potrebno
 • Sigurno i pouzdano montiranje sa GS-TÜV sertifikatom
 • Lako montiranje i upotreba uz priiloženo uputstvo za montiranje
 • Dodatna sigurnost sa bezbednosnim bravama i 3 ključa
 • Izdržljivi aluminijumski profil i kvalitetna izrada

Nabavite krovne nosače Opel Frontera (1998-2004), alu šipke – Nordrive RailPro M i iskoristite pun potencijal svog vozila. Bezbedno i lako prevezite sve što vam je potrebno na putovanjima i uživajte u olakšanom transportu tereta. Ne propustite ovu sjajnu priliku i poručite krovne nosače danas!

*[GS-TÜV]: German Safety and Technical Inspection Association

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja