рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Combo Tour (2012-2017), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13153 Kategorija:

KROVNI NOSAČI OPEL COMBO TOUR (2012-2017), CELIČNE ŠIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacija

 • Visokokvalitetan čelični profil
 • GS-TÜV sertifikat
 • Teleskopske šipke dizajnirane za vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
 • Rastojanje između šina: 80cm – 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda

Nordrive krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači pružaju izuzetnu snagu i stabilnost. Samo za vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova, kombinacija krovnih nosača Opel Combo Tour (2012-2017) sa celičnim šipkama Nordrive SnapFit 1 omogućava vam da bezbedno prenosite krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle.

Napomena:
Za sigurnu upotrebu, molimo vas da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje i da proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta. Takođe, molimo vas da pročitate Bezbednosna Upustva i da se strogo pridržavate navedenih pravila.

Prednosti

 • Jednostavna montaža: Krovni nosači Opel Combo Tour (2012-2017) sa celičnim šipkama Nordrive SnapFit 1 jednostavni su za montažu i dolaze kao kompletan set uključujući sve potrebne delove.
 • Izuzetna sigurnost: GS-TÜV sertifikat garantuje visok nivo sigurnosti i pouzdanosti ovih krovnih nosača. Možete biti potpuno sigurni da će vaš teret biti čvrsto i sigurno pričvršćen na krov vašeg vozila.
 • Univerzalna kompatibilnost: Teleskopske celične šipke su dizajnirane za vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Rastojanje između šina može se podešavati od 80cm do 111cm, pružajući vam mogućnost da koristite ove krovne nosače na različitim modelima vozila.

Zaključak

Sa krovnim nosačima Opel Combo Tour (2012-2017), celičnim šipkama Nordrive SnapFit 1 možete bez brige prenositi svoj teret na krovu vašeg vozila. Montaža je jednostavna, a GS-TÜV sertifikat garantuje sigurnost. Teleskopske celične šipke omogućavaju vam da prilagodite nosače vašim potrebama. Izuzetna stabilnost i prianjanje čine ovaj set neophodnim dodatkom za sve vaše prevozne potrebe.

Prednosti

 • Jednostavna montaža
 • Izuzetna sigurnost
 • Univerzalna kompatibilnost

Požurite i nabavite svoj set krovnih nosača Opel Combo Tour (2012-2017), celičnih šipki Nordrive SnapFit 1 i olakšajte svoje putovanje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja