рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Adam 3v (2012-), alu sipke – G3 Pacific Alu

11.250 рсд

SKU: GTC11254 Kategorija:

KROVNI NOSAČI OPEL ADAM 3V (2012-), ALU SIPKE – G3 PACIFIC ALU

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje sigurnost i trajnost. G3 krovni nosači su lako instalirani i dolaze kao kompletna set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama koje odgovaraju tipu krova vašeg vozila.

Specifikacije

  • Materijal: Aluminijum
  • Kompletan set: 2 krovne šipke i 4 šape
  • Maksimalna nosivost: 50kg
  • Model: G3 Pacific Alu

Napravljeni za performanse i sigurnost

Svi G3 krovni nosači su pažljivo testirani i poseduju sertifikat City Crash. To znači da su uspešno prošli ISO/PAS testove i pokazali visok nivo bezbednosti. Ovi krovni nosači su testirani na nosivost od 50kg, što znači da možete nositi svoje krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle bez ikakvih briga.

Lako montiranje i upotreba

G3 Pacific Alu krovni nosači su jednostavni za montiranje. Sastavljanje ovih nosača zahteva samo nekoliko koraka, a sve potrebne delove za montažu dobijate u setu. Isključivo je namenjen za vozila koja su opremljena sa ili bez pričvršćivanja tačaka. Neka vaši nosači budu sigurno pričvršćeni, i pročitajte pažljivo uputstva za montažu kako biste se uverili da imate sve što je potrebno.

Prednosti

  • Visokokvalitetan materijal: Izrađeni od aluminijuma visokog kvaliteta, ovi nosači su dugotrajni i otporni na loše vremenske uslove.
  • Jednostavna montaža: Uz nekoliko jednostavnih koraka, možete samostalno montirati ove krovne nosače bez ikakvih problema.
  • Sigurna upotreba: Sertifikat City Crash garantuje da su ovi nosači prošli rigorozne testove sigurnosti.

Kupovinom G3 Pacific Alu krovnih nosača, dobijate vrhunski proizvod koji će vam pružiti sigurnost, praktičnost i dugotrajnost. Nemojte čekati, već iskoristite priliku da unapredite vaše putovanje i obezbedite siguran prevoz svojih stvari. Za dodatne informacije ili pitanja, pozovite nas na broj 021/442-954 ili posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite savršen set za vaše vozilo. Vaše putovanje nikada nije bilo sigurnije i udobnije!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja