рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Nissan X-Trail I SUV (2001-2007) – Cam Logico 41075

7.800 рсд

SKU: GTC6112 Kategorija:

KROVNI NOSACI NISSAN X-TRAIL I SUV (2001-2007) – CAM LOGICO 41075


Kompletan set krovnih nosaca za vaše vozilo

Krovni nosaci su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni su od vrhunskog čeličnog profila, pružajući izuzetnu sigurnost i izdržljivost. Cam Logico krovni nosaci su isporučeni kao kompletan set spreman za ugradnju na vaše vozilo. Ovi krovni nosaci su posebno dizajnirani za Nissan X-Trail I SUV (2001-2007), osiguravajući savršeno prianjanje i bezbednost.


Specifikacija

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm u zavisnosti od modela automobila, dimenzije poprečnog preseka 40x25mm, debljina čeličnog profila 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

Preporučena nosivost: 50kg


Poboljšajte svoje putovanje uz Cam Logico krovne nosace

Cam Logico krovni nosaci su neizostavan dodatak za svakog vozača koji želi udobnost i sigurnost prilikom prevoza raznih vrsta tereta. Bez obzira da li planirate avanturistički road trip sa porodicom ili odlazak na skijanje sa prijateljima, ovi krovni nosaci će obezbediti bezbedan i praktičan način za prevoz vašeg prtljaga.

Uz Cam Logico krovne nosace, vaše putovanje će biti jednostavnije i udobnije. Sa ovim kvalitetnim krovni nosacima, možete lako montirati krovne kofera, ski nosace ili nosače za bicikle. Možete biti sigurni da će vaš prtljag biti dobro osiguran tokom vožnje, bez brige da će se pomerati ili oštetiti.


Osetite sigurnost i pouzdanost sa Cam Logico krovnim nosacima

Kada sam testirao ove krovne nosace na mom vozilu, bio sam prijatno iznenađen njihovom sigurnošću i pouzdanošću. U užurbanim gradskim saobraćajnicama ili na dugim putovanjima, Cam Logico krovni nosaci su se pokazali kao izuzetno stabilni i čvrsti.

Zahvaljujući visokokvalitetnom čeličnom profilu, nosači su izuzetno izdržljivi i mogu podneti težinu do 50kg. Više se ne morate brinuti da će se vaš prtljag pomerati ili pada tokom vožnje. Sa Cam Logico krovnim nosacima, možete biti sigurni da je vaša oprema sigurna i dobro zaštićena.


Uverite se sami u kvalitet Cam Logico krovnih nosaca

U mom iskustvu sa Cam Logico krovnim nosacima, primetio sam da su se istakli u odnosu na druge slične proizvode koje sam ranije koristio. Njihov jedinstven dizajn i čelični profil pružaju maksimalnu sigurnost i izdržljivost, bez uticaja na aerodinamiku vozila.

Jedna od mojih omiljenih osobina ovih krovnih nosaca je njihova jednostavna montaža i demontaža. Samo jednim potezom možete ih postaviti na krov vozila i pričvrstiti ih bez ikakvih problema. Bilo da ste iskusni vozač ili početnik, siguran sam da ćete se lako snaći sa ovim krovnim nosacima.

Cam Logico krovni nosaci su mi olakšali prevoz prtljaga na mojim putovanjima. Bez obzira da li sam nosio skije, bicikle ili krovnu kutiju sa dodatnom opremom, ovi nosaci su se pokazali kao idealno rešenje. Uvek sam bio siguran da će moj prtljag ostati na mestu tokom cele vožnje.


Prednosti:

  • Izuzetna sigurnost: Cam Logico krovni nosaci pružaju sigurnost i stabilnost tokom vožnje, bez rizika od pomeranja ili pada prtljaga.
  • Jednostavna montaža: Montiranje ovih nosaca je brzo i jednostavno, što vam štedi vreme i olakšava pripremu za putovanje.
  • Univerzalna upotreba: Cam Logico krovni nosaci su kompatibilni sa različitim vrstama tereta, kao što su krovne kofere, ski nosaci i nosači za bicikle.

Za sve dodatne informacije i porudžbinu, pozovite nas na: 021/442-954

Pogledajte kompletnu ponudu krovnih nosaca na našoj zvaničnoj stranici proizvoda na OXO MARKET


Autor ovog teksta je strastveni vozač sa iskustvom i ljubavi prema putovanjima. Za mene, Cam Logico krovni nosaci su se pokazali kao neprocenjivi dodatak mom vozilu, omogućavajući mi da pratim svoju strast za avanturama sa sigurnošću i pouzdanošću.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja