рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Nissan Pulsar (2014-) 5 vrata – Cam Logico 41022

7.800 рсд

SKU: GTC6161 Kategorija:

KROVNI NOSACI NISSAN PULSAR (2014-) 5 VRATA – CAM LOGICO 41022

Faktualan Proizvodni Naslov

KROVNI NOSACI ZA NISSAN PULSAR (2014-) 5 VRATA

Opis proizvoda

Krovni nosači za Nissan Pulsar (2014-) 5 vrata – Cam Logico 41022 su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Napravljeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila koji garantuje izuzetnu trajnost i pouzdanost. Ovi krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle na vašem vozilu.

Spremni za ugradnju: Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletan set, spreman za jednostavnu i brzu ugradnju. Ne morate se zabrinjavati oko traženja dodatnih delova ili komponenti, jer ovaj set sadrži sve što vam je potrebno.

Univerzalna upotreba: Krovni nosači su prilagodljivi i mogu se koristiti na širokom spektru vozila. Bez obzira na to da li putujete sa porodicom, prijateljima ili sami, ovi nosači će vam pružiti potrebni prostor za prevoz svega što vam je potrebno.

Kvalitetna izrada: Ovi krovni nosači su napravljeni od izdržljivog čeličnog profila koji garantuje dugotrajnost čak i u najtežim uslovima. Bez obzira na vremenske uslove ili teren kojim se krećete, možete biti sigurni da će vaš teret biti sigurno i pouzdano pričvršćen.

Jednostavna instalacija: Ugradnja ovih krovnih nosača je brza i jednostavna. Sve što treba da uradite je da pratite priložene uputstva i za kratko vreme ćete imati potpuno funkcionalne nosače.

Visoka nosivost: Cam Logico krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg. To znači da možete nositi teže terete bez brige da će se nosači oštetiti ili pomeriti tokom vožnje.

Specifikacije

  • Kompletan set krovnih nosača za Nissan Pulsar (2014-) 5 vrata
  • Visokokvalitetan čelični profil
  • Univerzalna upotreba za različita vozila
  • Jednostavna i brza instalacija
  • Preporučena nosivost: 50kg

Prednosti

  • Pouzdana izrada: Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila koji garantuje dugotrajnost i pouzdanost.
  • Univerzalna upotreba: Prilagodljivi za različita vozila i razne potrebe prevoza.
  • Laka instalacija: Jednostavna i brza ugradnja bez potrebe za dodatnim alatima.

Nemojte propustiti priliku da povećate kapacitet prevoza svog vozila sa krovnim nosačima za Nissan Pulsar (2014-) 5 vrata – Cam Logico 41022. Uverite se sami u kvalitet, pouzdanost i jednostavnost upotrebe ovih nosača.

Sandra, ovo je proizvod za tebe

Naručite odmah i iskoristite sve prednosti koje krovni nosači mogu da vam pruže.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja