рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Nissan Primera SW (2002-2008), celicne sipke – Nordrive Club M

5.200 рсд

SKU: GTC14133 Kategorija:

KROVNI NOSAČI NISSAN PRIMERA SW (2002-2008), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE CLUB M

Visokokvalitetni krovni nosači za sve vaše prevozne potrebe

Kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu, krovni nosači su jedno od najvažnijih rešenja. Nordrive Club M krovni nosači za Nissan Primera SW (2002-2008) su idealni za sve vrste tereta i pružaju visok kvalitet i pouzdanost.

Nordrive krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila što garantuje izdržljivost i sigurnost. Ovi krovni nosači su dizajnirani da budu kompaktni i efikasni, pružajući vam maksimalan prostor za prevoz tereta na krovu vozila.

Set koji uključuje sve što vam je potrebno

Kada se odlučite za Nordrive Club M krovne nosače za Nissan Primera SW, dobijate kompletan set spreman za brzu i jednostavnu ugradnju. Svi potrebni delovi su uključeni, tako da ne morate brinuti o dodatnoj kupovini ili traženju kompatibilnih komponenti.

Model krovnih nosača Nordrive Club M je dizajniran posebno za vozila sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Ovi krovni nosači se lako montiraju i garantuju stabilnost i sigurnost čak i pri prevozu teških tereta.

Bezbednost i sertifikati

Nordrive krovni nosači su testirani i poseduju GS-TÜV sertifikat, što je dodatno garant sigurnosti prilikom korišćenja ovog proizvoda. Uz GS-TÜV sertifikat, možete biti sigurni da koristite provereno kvalitetne krovne nosače koji ispunjavaju najviše standarde bezbednosti.

Jednostavno montiranje i prilagodljivost

Krovne šipke Nordrive Club M su napravljene od visokokvalitetnog čelika presvučenog PVC plastikom koja je otporna na klizanje i ogrebotine. Montaža krovnih šipki je veoma jednostavna – donji kanali su oblikovani da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem. Nakon montiranja, na krajevima šipki se postavljaju gumeni poklopci koji dodatno štite i obezbeđuju sigurno korišćenje.

Krovne šape imaju podesivu visinu i širinu, što omogućava maksimalnu prilagodljivost većini originalnih krovnih uzdužnih šina. Jastučići na krovnim šapama su napravljeni od mekanog TPE materijala koji sprečava ogrebotine na uzdužnim šinama i garantuje maksimalno prianjanje.

Specifikacije:

 • Kompatibilnost: Nissan Primera SW (2002-2008)
 • Materijal: Čelik presvučen PVC plastikom
 • Sertifikat: GS-TÜV
 • Maksimalno rastojanje između šina: 111 cm
 • Maksimalna nosivost: 100 kg

Prednosti:

 • Jednostavna montaža i demontaža
 • Visokokvalitetni materijali za dugotrajnu upotrebu
 • Podesive krovne šape za prilagođavanje različitim vozilima

Poručite danas i uživajte u sigurnom prevozu tereta!

Ukoliko vam je potreban kvalitetan i pouzdan krovni nosač koji se lako montira i prilagođava različitim vozilima, Nordrive Club M krovni nosači su pravi izbor. Sa njima ćete moći da prevozite teret na krovu vašeg Nissan Primera SW bez brige o sigurnosti i stabilnosti.

Narucite Nordrive Club M krovne nosače za Nissan Primera SW (2002-2008) danas i iskusite jedinstvenu kombinaciju kvaliteta, sigurnosti i praktičnosti. Poručite svoj set krovni nosača odmah i uživajte u bezbednom i pouzdanom prevozu tereta na vašem vozilu.

Naručite već danas ovde i iskusite jednostavno i sigurno prevoz tereta na krovu vašeg vozila!

Prednosti:

 • Jednostavna montaža i demontaža
 • Visokokvalitetni materijali za dugotrajnu upotrebu
 • Podesive krovne šape za prilagođavanje različitim vozilima
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja